hvordan man forbereder en nødsituation overlevelse kit

Tsunamien , orkanen Katrina og 911 terrorangreb skulle have lært os alle , at vi kun er en dag væk fra en katastrofe . Vi ved aldrig fra den ene dag til den næste , hvad der vil ske , men jeg tror , at forberedelserne gøre hele forskellen . Der er flere hjemmesider , der giver instrukser om forberedelse af katastrofer . En af mine yndlingssteder med instruktioner om at indsamle overlevelse forsyninger og forberede nødevakuering er Captain Dave 's Survival hjemmeside . Forfatteren udarbejdet en liste over katastrofescenarier , der skal overvejes, og for hvert scenario er der en anbefaling om , hvordan man forbereder sig. Jeg stærkt anbefale dig at besøge hjemmesiden , kan du læse de forskellige kapitler og implementere din egen overlevelse plan . Mange tugtet regeringen for at reagere så langsomt i løbet af Katrina -katastrofen . Jeg foreslår, at vi betragter en sådan katastrofe i forvejen og har en nødsituation overlevelse kit klar

Du skal bruge: .
Bug Out Bag
Sikker House .
Cash .1 .
Hvilken slags en katastrofe kunne muligvis ske for mig?
Katastrofer altid synes at ske med alle andre . Folk konstant desavouere den mulighed , at den næste katastrofe kunne inddrage dem . Kaptajn Dave 's Survival hjemmeside formidler uvurderlige oplysninger om oversvømmelser , biologiske trusler , skovbrande , terroristangreb , orkaner , blackouts og andre katastrofer , som vi allerede har oplevet og omfatter en overlevelse liste til overvejelse . Husk at blackout af 2003? Hvor mange New Yorkere har lidt fra , fordi de ikke var forberedt ? Ingen anden mulighed for at komme hjem , når metroen er stoppet . Hvor mange tror du er bedre forberedt i dag ? Kaptajn Dave 's Survival guide forklarer vigtigheden af altid at have en backup-plan , herunder forskellige ruter til og fra hjemmet , arbejde osv.
2 .
Forbered en Bug ud taske .
en "bug ud Bag " er et kit med overlevelse forsyninger . De fleste mennesker forberede 1-3 dage , men Captain Dave 's Survival Guide anbefaler vi overveje worst case scenarier og planlægge længere katastrofale begivenheder . Vi er alle tænker på mad , vand og førstehjælpsudstyr . Men der er så mange andre ting såsom lommelygter , batterier og tøj . På hjemmesiden indeholder en liste over 10 grundlæggende overlevelse leverancer, som alle bør have i deres " Bug ud Bag " . Tjek listen ud og begynde at forberede din dag . Husk , at formålet med en overlevelse kit er at kunne fange det op og kommer på gaden og undgå at løbe rundt i huset pakning det . Ligeledes bør hvert medlem af familien har deres egen bug ud pose .
3 .

Identificer en Safe House .
Nej, jeg ikke ser alt for meget CSI eller læse alt for mange Vince Flynn og Brad Thor romaner . CIA er ikke den eneste gruppe , der skal sikre huse , vi har brug for dem også. Et sikkert hus under disse omstændigheder er et sted, du har identificeret på forhånd , der vil få dig væk fra faren . Tænk over det . Hvis du nogensinde har været i en katastrofe , er ikke de hoteller de første ting at fylde op ? Ja, visse bygninger rundt omkring i byen oprettet som krisecentre , men hvis du har identificeret dit eget safe house , vil du ikke forsøge at slå tusindvis af andre ind på et krisecenter , men ledes i retning af et familiemedlem eller en ven med hvem du allerede har arbejdet ud detaljerne i forbindelse med en sådan begivenhed . Hvis du bor på stranden , vil du ønsker at identificere et sted inde i landet , hvor du ved, du kan være sikker og ikke rørt ved oversvømmelse , hvis en tsunami rammer . Hvis dit hjem er i vejen for naturbrande , hvad forholdsregler har du taget for at sikre at du har et sted at bo , indtil truslen er ovre ? Det er bedre at have en plan og ikke har brug for det end at have en plan på i farten .
4 .
holde nogle kontanter til rådighed .
anden glimrende punkt forfatteren foretaget på Kaptajn Dave 's hjemmeside er , at under strømafbrydelser eller strømudfald , kasseapparater , ATM 's og andre ting , som vi som civilisation har fået brug for og tager for givet , vil ikke være tilgængelige . Du vil være i stand til at aflæse kreditkort eller adgang pengeautomater . . under kontante let tilgængelige vil give dig mulighed for at foretage kritiske køb, du har brug for
5
Følgende uddrag blev hentet fra Captain Dave 's hjemmeside på erfaringerne fra Katrina :


* " Du må ikke forvente, at regeringen eller nogen anden til at redde dig . Du er ansvarlig for din egen sikkerhed .
* Hvis din plan kræver en evakuering , komme ud tidligt . Må ikke vente , indtil benzin er en mangelvare og motorveje er tilstoppet .
* Hvis du evakuere , har et sted at gå hen og forsøge at undgå krisecentre . Prøv at besøge venner eller familie i en fjern by , der er usandsynligt, at blive påvirket af den samme katastrofe .
* Hvis du bliver hjemme , har nogle måde at beskytte dig selv mod plyndringer , Ustyrlighed og uro , som ofte forekommer i det tomrum , der synes at følge alle større katastrofe " .

Tips og Advarsler


 • Besøg Captain Dave 's Survival hjemmeside og få klar nu til morgendagens katastrofer
 • Jeg udfordrer hver stand organ være ansvarlige for deres egen trivsel-deres egne overlevelse-og til at blive klar nu .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.