hvordan man forebygger en traumatisk hjerneskade

Nogen tæt på dig er faldet eller på anden måde modtaget et slag i hovedet . På trods af at din elskede en gang, kan se fint , kan der være alvorlige konsekvenser som følge af skader i hovedet .
En traumatisk hjerneskade ( TBI ) kan forekomme , når en person oplever et slag mod hovedet eller et objekt trænger igennem kraniet og ind hjernevæv . Den resulterende hjerneskade kan uigenkaldeligt ændre en persons liv og endda føre til langsigtede handicap .
Hvert år 1,4 . millioner amerikanere lider TBIs ifølge Hjerneskadeforeningen Association of America ( Biala ) Af disse , tæt på tredjedel dø . Men omkring 5,3 millioner mennesker må leve med langsigtede konsekvenser som følge af deres kvæstelser .
Heldigvis kan vi reducere risikoen for TBI ved at følge nogle simple sikkerhedsforanstaltninger. Nedenfor er angivet nogle er nogle anbefalinger til Biala giver for at forebygge TBIs

Du skal bruge: .
Hjelme
sikkerhedsseler /bilsæder .
en sikkert for våben .
forrum .

osv.
.


1
Når rider på en hest , scooter , cykel , skateboard-eller når skiløb , skøjteløb , eller spiller holdsport-bære en hjelm .

2 .
Når ridning i køretøjer , gør det til en vane at spænde op . Sørg for, at små børn er spændt i passende bilsæder så godt.
3 .
Hvis du har våben , ammunition eller andre våben i hjemmet , holde dem låst inde i et sikkert pengeskab.

4 .

Under forberedelsen legepladser for børn, bruger bløde materialer som sand eller barkflis på jorden for at bufferen falder .
5 .
Hvis din skabe er høje og ikke er lettilgængelig , har en taburet , der omfatter en grab bar til rådighed til at stå på .
6 .
Thi de levende kvartal af seniorer , skal du bruge skridsikre smide tæpper og måtter på bar etager . Sørg for, at belysning er passende og fortove fri for ledninger eller andre elementer, der kan være udløst over .

7 .
Kør aldrig under påvirkning eller alkohol eller narkotika . Sørg for, at dine teenagere kender faren for ridning med nogen i denne tilstand .
8 .
Når der er små børn i huset , skal du bruge forrum i toppen og bunden af trin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.