hvordan man kan bo sikkert i en menneskemængde

Du har ventet hele året for denne begivenhed , og alligevel er der tusindvis af mennesker omkring dig . Hvordan du og din familie ophold sikker i en menneskemængde

Du skal bruge: ?
flaske frosset vand
. renser .
mobiltelefon .1 .
Hold hænderne i lommen så meget som muligt . Hvor der er skarer , der er bakterier . Kim er nummer et ønske om at bo sikkert i en menneskemængde .
2 .
Carry sanitizer med dig og bruge det ofte . Brug den før spisning , efter at have besøgt toilettet, og med jævne mellemrum hele dagen .
3 .

Hvis du er i et stort åbent område og din familie ønsker at sprede , udvælge et sted at mødes på et bestemt tidspunkt . Carry mobiltelefoner . Har et ur , hvis du ikke har en mobiltelefon .
4 .
Hvis du er i en stor bygning , tjek området for exit skilte . Hvis der er en masse bevægelse i mængden , gå i retning af væggen og blive der , indtil mængden spreder .
5 .
Kjole i lag og bære en frossen flaske vand . Til at købe vand er dyrt , og hvis det er frosset først, det er koldt .

6 .
Dette , hvis der for damerne . Bære en tot af væv i din pengepung . Husk det episode af Seinfeld , når Elaine var i badeværelset stall og spurgte : " Kan du spare et kvadrat ? " Vær forberedt , og du vil forblive sikker, når i en menneskemængde .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er på et skuespil eller et spil , skal du lade inden udgangen , så du kan komme til parkeringspladsen og ud før mængden.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.