hvordan man kan bo sikkert , mens du går eller jogging

Gåture og jogging er altid godt for dit helbred , right ? Ikke altid . Hvis du ikke ved, hvordan man kan forblive sikker mens du går og jogging , kan det være farligt . Sørg for at du kender alle de do's og dont 's omkring sikkerhed , når du dyrker motion , mens udendørs . Kun da vil det være godt for dit helbred

Du skal bruge: .
mobiltelefon
gummihandsker i handskerummet-box .
.
Nødblus eller tringles i bagagerummet .

.
Leathergloves .
.
Fireextinguisher i bagagerummet .
.

Stød eller "rum " tæppe .
.
Førstehjælpskasse .
.
Magic Marker .


1 .
Fortæl en , hvor du skal hen, og hvornår du vil være tilbage . Hvis du tager din bil , så fortæl hende hvor du forlader din bil . Sørg for , at en af jer er indstillet til at kalde den anden omkring tidspunktet for den planlagte hjemkomst .
2 .
Hold lades op mobiltelefon i hånden på alle tidspunkter. Selv hvis du er sammen med nogen , det er stadig smart for en af jer til at holde fast i en telefon . Indstil din hurtigopkald at ramme politiet eller 911 med et tal . Altid har en indkodet i henhold til ICE ( i tilfælde af en nødsituation ) . Hvis du bliver angrebet eller endda hvis du bliver syg eller besvimer , og nogen finder dig , vil de have det nummer du gerne vil have dem til at have det samme . Alle politi, brandvæsen , redning og sundhedspersonale bliver uddannet til at lede efter det. Du skal heller ikke sætte dit hjem telefon i henhold til hjemmet . Med en omvendt søgning på dit nummer , kan nogen finde ud af hvor du bor .

3 .
Må ikke jogge eller gå med nogen værdigenstande . Hvis du går ud fra din bil , låse dem derinde , eller lade dem derhjemme . Hold din licens , kreditkort og kontanter låst op . Tag et par dollars , hvis du måske ønsker at få fat i en kold drink eller andet sted , men ikke foretager noget af værdi eller noget med personlige oplysninger , når du går eller jogging . Du behøver ikke disse ting til fods . Det er bare beder om problemer .
4 .
Vær agtpågivende. Husk, at du er ude i det fri på et offentligt sted . Må ikke stick hovedtelefoner eller ørepropper i ørerne og gå eller jogge langs uvidende om hvad der foregår omkring dig . Hold din opmærksomhed på dine omgivelser . Du vil altid vide, hvem der omkring , og hvad der sker omkring dig hele tiden . Rovdyr elsker at snige sig ind på folk, der ikke har en anelse . Hvis du ser årvågen og fokuseret du vil synes at være mindre af et mål .
5 .
Undgå at blive alt for alene . Holde sig væk fra øde vejstrækninger eller strand eller vej. Det er bedst at gå eller jogge med en partner eller din hund for sikkerhed skyld . Der virkelig er sikkerhed i tal . Hvis du går ud for at motion alene , så gør det på steder, hvor andre vil være omkring , og holde sig tæt på dem . En enlig får er let bytte .
6 .
Medbring en vis beskyttelse . For at vandre, tippes en stål paraply er en god stok , men en robust træpind er god , også . Du bør også bære nogle mace eller peberspray eller en personlig alarm , der kunne vække de døde . Holde det i hånden , som du motionerer-det vil ikke gøre dig godt i lommen , hvis nogen forsøger at få fat i dig .
7 .
Tænk over hvad du er iført udenfor . Selvom det er et frit land , er der rovdyr venter for kvinder derude . Hvis du er i en lille grime og Daisy Duke korte shorts , ville du tiltrække mere opmærksomhed end en person i en træningsdragt ville . Det kan ikke alle være den slags opmærksomhed, du ønsker . Der er skøre mennesker derude , så vær forsigtig ikke at gå ud af din måde at tiltrække deres negative opmærksomhed . Gem dem, sexet duds til sikrere steder .
8 .
Brug din sunde fornuft . Gå med nogen eller i det mindste omkring en anden . Undgå de steder, der er usikre . Må ikke kjole til at tiltrække uønsket opmærksomhed . Må ikke bære noget , du ikke ønsker andre at få deres hænder på . Hvis man tager sig af de sikkerhedsmæssige forholdsregler, du kan have lige så meget sjov og være sikker på samme tid .

gode råd og advarsler


 • altid en mobiltelefon og nogle former for beskyttelse i dine hænder . Disse er ubrugelige i dine lommer , hvis du bliver angrebet .
 • aldrig gå eller jogge alene . Hvis du ikke kan tage en anden eller en hund med dig , så gå til , hvor andre er til fods og jogging , også , og holde sig tæt til mennesker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.