hvordan man kan få hjælp efter at være blevet overfaldet

Du har været overfaldet . Du kan have været skræmt til døde , sårede eller bare vred og uskadt . Du føler dig krænket, og hjælpeløs , og du har ingen idé om hvad de skal gøre først . Vide hvad man skal gøre efter en eventuel forbrydelse , vil sandsynligvis ikke mindske den effekt det har på dig , men det vil hjælpe dig til at omgruppere sig og tage ansvaret-og føler sig mindre magtesløse-bagefter

Du skal bruge:
Pencil <. br >Viskelæder .
Papir .
Regnemaskine .
Du bliver nødt til at vide, hvor mange mennesker, du skal yde bistand til .

.
Du skal også vide, hvor mange dage du ønsker at være forberedt på .
.


1 .

Hold cool . Efter overfaldsmand blade , når han er helt ude af syne , først da er du sikkert at gøre noget . Først bør du sikre dig, at du nu er sikker . Hvis du er på en mørk gade eller i et isoleret sted som et parkeringshus eller en gyde , komme i sikkerhed først . Komme til et sted , hvor der er mennesker og lys . Hvis du har en bil , bare køre ud derfra eller komme på en bus . Når sikker , så kan du ringe til politiet
2
Fortæl politiet alt, hvad du kan huske : . personens højde , vægt , farve , etnisk oprindelse, tøj , tatoveringer , smykker , ar , øjenfarve , accent , stemme og de ord , de talte og hvad som helst andet, du bemærket , kan være til hjælp . De kan være patchwork dine oplysninger sammen med flere andre folks konti og jo mere de har , jo hurtigere kan de få overfaldsmand væk fra gaderne . Også fortælle dem præcis, hvad der var taget-ikke kun din pung , men hvad der er i din pung-kreditkort , kørekort , kontanter , smykker og ur , for eksempel .
3 .
Vid, at Du er nødt til at beskytte dig selv mod voldsmand anvende eller sælge hvad personlige oplysninger han fået . Du bliver nødt til at ændre din dørlåse , hvis du har afleveret din adresse og dine nøgler som i en pung snatching . Ring til hver kreditkortselskab for de kort , du havde, og fortælle dem kortet er blevet stjålet , og ingen vil blive opladning på det eller et andet kort , så de er til at nægte hvert køb . Ringe til banken , hvis dit betalingskort eller checkhæfte blev stjålet . Alt hvad du kan gøre hende , desværre er lukke din konto og håber, at han ikke har brugt dit betalingskort endnu . Hvis det er om natten , og banken ikke er åben , kan du være ansvarlig for gælden afholdt . En politianmeldelse vil hjælpe dig til at kæmpe det, men være opmærksom på, at du ikke kan vinde denne ene .

4 .
Ring til kørekort bureau og rapportere din licens stjålet, og du har brug for endnu en . Præsidiet bør være i stand til at hjælpe dig den dag . Ring til lægen , hvis du havde nogen medicin , som du har brug for , der var stjålet , og fortælle dem , at du er blevet bestjålet , du har lavet en politianmeldelse og din medicin blev noteret på den . For at undgå, at folk snydere dem , kan lægerne ikke lide at genudgive visse lægemidler « recepter baseret blot på en andens ord . Hvis du kender lægen godt, vil det ikke være et problem , men en politianmeldelse er altid dit bedste forsikring også her .
5 .
Lær af denne oplevelse . Hold dine personlige oplysninger i en lille lejlighed sag inde dit tøj . Hold et par bukke og supermarked punkt kort , men ingen licens eller checkhæfte . Den betalingskort er den letteste ting for en anden til at bruge så mange , mange steder ikke bede om id med dem. Hvis de bruger kredit de ikke har brug for en PIN-kode , bare en underskrift af navnet på kortet , så hold dine hænder på denne altid . Når du er nødt til at komme på gaden , eller du er ude at rejse alene , holde, at lynlås sag under tøjet . De fleste voldsmænd vil åbne og lukke pung eller tegnebog hurtigt , hvis overhovedet , og køre. Hvis det ikke er tom ser du bør bøde .

gode råd og advarsler • Opbevares køligt , holde dine øjne ned tie stille og udlevere hvad en voldsmand spørger for . Du sandsynligvis ikke vil blive såret , hvis du samarbejder .
 • Beskyt dine private oplysninger . Må ikke nogensinde medbringe et sygesikringsbevis med dig-det hører hjemme i en bankboks .
 • Opbevar aldrig dit betalingskort ( som absolut alle kan temmelig sikkert brug) overalt , men skjult på din person , når rejse.
 • aldrig få øjenkontakt med nogen, der betyder at røve eller skade dig , det er set som en aggressiv flytte og det kan gøre ham mere tilbøjelige til at skade dig-eller bekymre dig om dig identificere ham .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.