hvordan man kan genbruge papkasser - 12 nemme måder

Ved at genbruge , reducerer vi affald! Kig ind i din papirkurve og se, hvilke emner, du kan genbruge . Her er tips til at genbruge papkasser
1 .
opdele dem i flade stykker pap . Tack dem ned med landskabspleje spidser i haven for at gøre ukrudt gratis veje gennem dine planter .
2 .
Gem dem til ilden pindebrænde .

3 .

Gem dem til post -pakker .
4 .
EcoBox . com er en innovativ hjemmeside , der køber og sælger brugte flyttekasser . Du kan købe flyttekasser på 35% mindre end du ville betale for dem nye , eller du kan sælge dine brugte kasser og tjen penge ! Bedst af alt , er du genbruger at reducere spild .
5 .

Genbrug papkasser til at gemme bøger eller blade , håndværk materiale , off -season tøj , ting til at donere til velgørenhed , eller mange andre husholdningsartikler.
6 .
Gør puslespil . Brug lim til at fastgøre dit favorit foto til pap . Med en meget skarp hobbykniv , kan du skære det i stykker for at gøre en hjemmelavet puslespil .
7 .
Hvis du har store kasser , lad dine børn lege og sidde i dem . Børn elsker pap legehuse

8
Der er søde crafting ideer til pap på følgende hjemmesider : ! . http://www. enchantedlearning. com/crafts/box/
http : //www. mycraftbook. com/List. asp?subcategoryID=50
9
Du kan genbruge en papkasse som en midlertidig skraldespand , mens camping eller rejser nu! <. br > 10 .
Har du nogensinde overvejet at lave en sol -komfur ? Det er en vidunderlig læreproces for børn og voksne ! Der er retninger for at skabe en sol- komfur , eller ovn , af pap på :
* http://journeytoforever . org /edu_cardboard. html

11 .
Kompost din pap . Pap nedbrydes og er til gavn for havejord . Hvis du kompost og har pap , som ikke anvendes på anden måde , føje det til din kompost bunke . Du skal blot fjerne tape , plast , eller hæfteklammer første .
12 .
Lav et barns nesting legetøj . Papkasser kommer i mange forskellige former og størrelser . Toppen kan fjernes , og de kan stables inden i hinanden for at skabe et pædagogisk legetøj til et lille barn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.