hvordan man kan gøre fingeraftryk pulver

Fordi hver persons fingeraftryk er forskellige , er de blevet et nyttigt redskab i den strafferetlige efterforskning . Mange retsmedicinske detektiver og gerningsstedet efterforskere bruge aluminiumpulver for støv og løfte fingeraftryk . De fleste mennesker har ikke de nødvendige kemikalier til at genskabe professionelle fingeraftryk pulver , så her er en måde at lave dine egne ved hjælp af simple ingredienser

Du skal bruge: .
2 paptallerkener
1 porcelænsplade .
1 /4 kop stivelse pulver .
Tændt stearinlys ( eller kampe /lysere ) .

Tomme pille flaske .


1 .
Foranstaltning 1 /4 kop af stivelse pulver , og læg den på en paptallerken .
2 .

Brug et tændt stearinlys , tændstik eller lighter til at varme en porcelaensskaal . Vær sikker på ikke at bruge din gode retter , og passe på ikke at brænde dig selv !
3 .
Bemærk den sorte filmen står på fad . Skrabe det af med en smør kniv eller barberblad , og læg den i en anden paptallerken .
4 .
Hold gøre dette indtil mængden af sod er lig med mængden af stivelse i pulverform ( 1 /4 kop ) . Du kan kontrollere målingen ved omhyggeligt at folde papiret plade med sod og overføre dens indhold i et målebæger .

5 .
Når du har lige store mængder af sod og stivelse pulver , blandes grundigt de to sammen . Du ønsker måske at opbevare den i en tom pille flaske for at minimere griseri .
6 .
Brug en ren , tør pensel til at børste pulveret generøst over fingeraftryk . Blæse væk overskydende pulver . Må ikke støvet det væk eller print kan være blevet snavset . Brug klare tape til at løfte udskrive .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.