hvordan man kan gøre plantestoffer optændingsposer

Mens du bruger grankogler , som pindebrænde for at få et brand i gang er ikke en ny idé , du kan spice tingene op for en stor ildelugtende brand ved at blande et par naturlige tørrede urter i blandingen . Gør plantestoffer optændingsposer er sjov for hele familien . Naturlægemidler optændingsposer også gøre fantastiske gaver og er en fantastisk måde at bruge nogle af disse haven urter inden udgangen af sæsonen

Du skal bruge: .
Fiber æggebakke ( r )
. Tørrede krydderurter ( rosmarin , lavendel , mynte , roser ) .
Paraffin .
Dobbelt kedel .

Farveblyanter ( ekstraudstyr) .
Saks.
Bånd ( ekstraudstyr) .


1 .

Fyld den lille rum i en fiber- æggebakken halvvejs med duftende tørrede krydderurter såsom rosmarin , lavendel , mint eller endog rosenblade . Sørg for , at urter er helt tørre , og aldrig bruge Styrofoam æg kartoner . Når fyldt med urter , skubbe en fyr kegle godt ind i hvert rum .
2 .
Smelt paraffin i den øverste del af en dobbelt kedel . Som en generel regel vil du har brug for om en 1/2-inch-by-1/2-inch-block voks for hver fyr kegle , men lidt ekstra vil ikke skade din naturlægemidler optændingsposer . Du kan bruge billig stearinlys , enderne af gamle stearinlys , blokke af paraffin og endda tilføje gamle farveblyanter til et strejf af farve . Omrøres voks konstant , som det smelter .
3 .
Hæld den smeltede voks jævnt over din grankogler , og sørg for at holde voks indersiden af ægget karton rum , lime urter og fyrretræ kegler på plads . Hvis den voks køler , enkle varme det igen svagt, indtil det let at hælde .

4 .
Lad voks køle helt af og derefter forsigtigt skære æggebakken i individuelle optændingsposer . Hvis du har lyst, kan du binde et bånd på toppen af hver grankogle for ekstra dekoration .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke ønsker at ødelægge din nice dobbelt kedel med voks , kan du indstille en gammel kaffe kan på en metal trefod over en stor gryde med vand i stedet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.