hvordan man kan hjælpe et familiemedlem op med at ryge

Rygning er en af de mest vanedannende vaner , at mennesker kan udvikle sig. Det anses for mere vanedannende end heroin og ekstremt svært at holde op . Men med støtte og beslutsomhed , er det muligt for alle at stoppe med at ryge . Læs videre for at lære hvordan man kan hjælpe et familiemedlem op med at ryge
1 .
Bryd rygning rutine . Den rygning vane er i vid udstrækning en fysisk afhængighed af nikotin , men det er også delvis baseret på vane . Rygere har bestemte tidspunkter og steder, som signal til dem, at de er klar til at ryge . Dette kan være et sted, hvor de tager en smøg pause på arbejde eller et sted i hjemmet , hvor de er vant til at ryge . For nogle mennesker er det deres bil . Uanset disse steder og tider er , den bedste måde at støtte din relative er at bryde op denne rutine .
2 .
Gå væk i et par dage . Hvis det er muligt , at tage din relative helt væk fra deres rutine for et par dage . Dette vil gøre det muligt for nikotin til at forlade deres system , mens i et andet miljø . Dette miljø vil ikke have den samme udløsere, som vil opfordre din slægtning til at ryge . En lang weekend ferie er det perfekte tidspunkt at planlægge en stoppe med at ryge tilflugtssted .

3 .
tale om noget ud over at ryge . Taler om rygning vil kun køre din slægtning at ryge . Hold din relative engageret i samtalen og styre samtalen væk fra at ryge, hvis din slægtning begynder at snakke om det .
4 .
Hold relative travlt. Planlægge aktiviteter , du kan gøre sammen . Spille spil , shopping , lystfiskeri eller spille en sport kan holde din slægtning for travlt til at tænke på rygning . Hvis du kan holde din relative engageret som dette for et par dage , vil nikotinafhængighed i høj grad har aftaget , og fristelsen til at snyde , vil ikke være så stærke .
5 .

opmuntre dine forhold til søger mod rygning medicin hvis det er nødvendigt . Der er medicin som Zyban , som kan ordineres af en læge , hvis alle andre forsøg mislykkes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.