hvordan man kan hjælpe nogen, der kommer til skade i en mosh pit

Den mosh pit er en opfindelse af den moderne musik scene, hvor koncert-gængere thrash omkring voldsomt , skubben og masen , alt sammen i en udstrømning af følelser og energi i størrelsesordenen deres yndlings kunstnerens levende musik . Når du deltager i en mosh pit kan være en sjov , spændende måde at nyde en koncert , er det også en særlig farlig form for underholdning . Mange mennesker kommer til skade , mens moshing eller ved simpelthen at være for tæt på mosh pit og ikke er opmærksom . Hvis nogen bliver såret d¨¦r, men det kan være svært at komme til dem og hjælpe dem .
1 .
Hold dit hoved . Det er nemt , mens du prøver at komme til den skadelidte , at glemme alt om at beskytte dig selv og ender med en skade på din egen . Husk , du kan ikke hjælpe den person , der kommer til skade ved at blive såret ved at forsøge at krydse gennem mosh pit for hurtigt .
2 .
Signal dem, der er moshing . Det kan være svært , men prøv at råbe højt over musikken , bølge dine arme , eller blot peger i retning personen . Det er nemt for nogen at få trampet i en mosh pit , hvis de er skadet og falder til jorden , men ingen meddelelser straks . Derfor er det afgørende, at du gør opmærksom på den tilskadekomne så hurtigt som muligt, således at de i mosh pit kan tage forholdsregler for at undgå dem .

3 .
Prøv at flaget ned sikkerhed . Enhver god koncertsal vil have en rimelig mængde af sikkerhedsvagter på personale , især ved koncerter , hvor mosh pitten tendens til at danne . Hvis det er muligt , signal til en af disse vagter , som du har brug for hjælp , og de vil yde bistand til dig .
4 .
Kom til den tilskadekomne. Når det er sikkert at gøre det , komme til den tilskadekomne og har andre folk flytter væk for at give dem plads og for at undgå, at de ignoreret på grund af andre koncert deltagere .
5 .

Vurdere skadens omfang. Bestem hvor dårligt den tilskadekomne er kommet til skade , og derfra , hvad fremgangsmåde du føler bedst hjælpe den enkelte.
6 .
Få dem ud af mosh pit . Hvis det er sikkert at flytte den tilskadekomne , forsøger at få dem op og ud af mosh pit så hurtigt som muligt . Jo længere de bliver i pit , jo bedre chance bliver , at de vil modtage yderligere skader .

gode råd og advarsler


 • Hvis der ikke er en sikkerhed vagt stationeret i nærheden for dig at signalere , så spørg en af dine kolleger koncert-gængere til at gå ud og bede om hjælp .
 • Awareness er nøglen til ophold sikker i og omkring en mosh pit . Konstant ophold opmærksom på dine omgivelser og forsvare dig selv fra overeager moshers .
 • Mens en mosh pit , ikke give efter for fristelsen til at holde dine øjne limet på scenen . Hvis du ikke er opmærksom , vil du sandsynligvis få skadet .
 • Husk , der deltager i en mosh pit er farligt og bør kun forsøges af dem er villige til at påtage sig den fulde risiko ved at gøre det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.