hvordan man kan holde hovedet koldt i New York sommervarmen

Mens kosmopolitisk , er New York City ikke altid cool . Temperaturer i sommeren , især i månederne juli og august , kan nå op på mere end 100 grader på de værste dage , med høj luftfugtighed . Men der er en række nemme måder for alle at blive cool i UNR sommervarmen

Sådan Stay Cool i New York City Heat


1 .
Kjole let . Brug tøj fremstillet af letvægts , åndbar stof , såsom bomuld og linned . Lyse farver er ideelle , da de afspejler sollys . Bedst til kvinder nederdele eller kjoler , som giver mulighed for bedre luftcirkulation og holde dig kølig .
2 .
ophold hydreret på alle tidspunkter. Forbruge masser af kulde , ikke-koffeinholdige væsker som vand eller elektrolyt drinks . Med alle de butikker og gadehandlere i New York City , kan du nemt hente en drik hvor som helst og når som helst .

3 .
Brug en air condition . Tænd din A /C enhed og sæt den til 72 grader . Dette vil køle luften , mens ikke at overbelaste UNR elnettet . Hvis klimaanlægget kun køler et værelse , skal du sørge for ophold i rummet så meget som muligt .
4 .
Når du er inde , holder rummet ventileret . Hvis du ikke har air condition , åbne vinduer for at lade den friske luft cirkulere i hele området , selvom det er varmt . Tænd loft fans og sørg for de er skiftet til sommer indstilling , så den vind er rettet nedad . Alternativt kan du sætte en skål fyldt med is foran en bordplade fan for manuelt " cool " i luften.
5 .

Ice din puls points . Hold en isterning pakket ind i en klud mod håndleddet , tempel , indersiden af dit knæ eller siden af halsen for at reducere din kropstemperatur midlertidigt, og slå sommervarmen.
6 .
Hoppe i en pool . Har et medlemskab til en NYC pool og har tid ? Så cool dig ud i vandet . Dette reducerer kroppens kernetemperatur for en time eller to senere . Alternativt vil en haveslange eller en sprinkler også gøre det trick .
7 .
Brug en sprayflaske . Hvis du skal gå rundt i New York City , bære en lille spray flaske-som du kan finde på de fleste købmænd-og fyld den med vand . Let tåge dig selv hver 10 til 15 minutter mens han var ude i varmen for at skabe en blid kølende effekt .

8 .
Se en film . Gå til en biograf og dase i klimaanlæg og samtidig være underholdt . Hvis der ikke er nogen teatre i nærheden , så prøv at besøge et indkøbscenter eller en stor butik . Du behøver ikke at købe noget-du kan bare søge , mens du køle ned

gode råd og advarsler


 • Undgå direkte sollys på meget varme dage . .
 • Bliv indendøre så meget som muligt under kraftig varme
 • Må ikke åbnes brandhaner afkøle-. det er ulovligt og usikre

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.