hvordan man kan holde varm mad varm og kold mad kold på en grill eller picnic

Skovture og grill er nogle af de mest glædelige aspekter af sommeren. Hot baked beans , kold kartoffelsalat , iskolde øl og dampende varm hunde er ikke kun lækre og sjove , de korrekte temperaturer forhindre bakterier i at vokse og forårsage udbrud af salmonella eller andre farlige bakterier , almindeligt kendt som " madforgiftning ". Her er et par vigtige tip til vedligeholdelse af de sundeste temperaturer for vores foretrukne sommertid måltider

Du skal bruge: .
En eller flere kølebokse
En crockpot eller to .
En varmepude , bolle varmere eller varmt bakke , eller store-mund termiske containere .
En balje med is .

Stensalt eller andre grove salt .
Tæt låg , luft -og vandtætte containere


1
AT HOLDE varm mad HOT : .
Holde varm mad varm er nemmest , hvis du har adgang til elektricitet . Du skal blot tilslutte din crock pot , varmepude , bolle varmere eller varm bakken og indstilles til en temperatur, der vil holde maden på en småkoge .
Hvis du er madlavning fødevarer såsom hot dogs eller burgere , bøffer , kylling eller ribben på en grill eller picnic , er det bedst at gøre dem i små partier og tjene dem straks . Ingen ønsker en opvarmet over en .

2 .
Men selv uden elektricitet, kan varm mad stadig holdes varm med brug af termiske containere . En stor-mund termokande fungerer godt for at holde bønner eller anden væske eller halvflydende levnedsmidler varm . Du skal blot forvarmes termokanden ved at hælde næsten kogende vand i det og lade det varme i et par minutter , derefter hælde vandet ud og hæld i maden . Hvis flere forskellige retter skal holdes varm , sætte dem i godt lukkede beholdere i en stor is brystet-uden isen-når de er på deres varmeste , og pakke de tomme pladser med avis eller håndklæder eller andre rene , tørre materialer . Vær sikker på at lægge et lag eller to af håndklæder på toppen før du lukker isen brystet . Maden vil forblive helt varm i mindst en time , ved hjælp af denne metode , ofte længere . Hvis de containere , hvor maden er forseglet forblive luft -og vandtæt , og maden blev sat ind i det på en meget høj temperatur , kan ingen nye bakterier komme ind og picnic og grill mad tendens til at blive spist op af den tid, det begynder at køle
3
AT HOLDE kolde fødevarer KOLDT ! .
holde maden kold er både vanskeligere og lettere . Det er vanskeligere på grund af brugen af is , der smelter og kommer i alt, så er det endnu mere vigtigt , at alle fødevarer skal pakkes ind i tætsluttende beholdere .
Læg alle fødevarer , der skal opbevares koldt i en pre-kølet termokande eller is brystet . Pre-køling kan ske ved at udfylde isen brystet eller termokande med is i god tid og lukke det op . Når det er tid til at sætte maden i , fjerne isen , skal du placere maden i isen brystet eller termokande , tilsæt derefter isen ovenpå . Jo færre gange låget åbnes , jo længere den kolde forbliver kold , samme som med køleskabet eller fryseren derhjemme .
4 .

Her er en vidunderlig trick for at gøre øl , sodavand og anden forseglet drikke kølig koldt : Placer dåser og /eller flasker i en stor balje . Tilføj isterninger eller knust is , og derefter sætte et par håndfulde af stensalt , drysses med rund over overfladen af isen . Rør det i så det er nogenlunde ligeligt fordelt . Da isen begynder at smelte og stensalt begynder at opløses i vandet , det sænker frysepunkt af vandet og dermed kuldegysninger drikkevarerne endnu koldere ! Vær omhyggelig med at fjerne de drikkevarer , inden de fryser fast , hvilket vil ske , hvis du ikke tjekke dem ofte !

gode råd og advarsler


 • Varmen stiger og kulde dræn , så når du lægger is på en termokande eller is brystet , føje det til toppen. Når der opvarmes noget , varme fra bunden .
 • Når det er muligt , skal du bruge blok is i stedet for terninger eller knust is . Hvis forseglet korrekt, kan det sidste en hel weekend-eller mere
 • Mayonnaise er ikke den onde synderen vi har været forledt til at tro det er ; mayonnaise blandet ind kartoffel , makaroni og æg salater kan faktisk hjælpe ! for at bevare dem , men forvent ikke at gøre dette , hvis du efterlader den i direkte sollys .
 • Hvis du bruger en elektrisk apparat på en picnic eller grill , så sørg for at ledningen er sikkert gemt af , hvor der ikke man kommer til at rejse over det eller rykker det ved et uheld . Spilde varm mad hele selv eller ens gæster og familie kan ødelægge nogens god tid .
 • Hvis madrester er blevet stuetemperatur ved oprydning tid , er det mere sikkert at skille sig end at gemme det , hvis containeren er blevet åbnet . Hvis beholderen er forblevet lukket , har ingen nye bakterier ind , så det er nok sikkert . Lave flere små portioner og kun åbne en lille beholder på et tidspunkt at reducere spild .
 • Glem ikke de varme puder eller køkkenet luffer ! Håndtering af varme beholderekan gøre ondt !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.