hvordan man kan identificere sikkert eller giftige plast

Desværre , toksiner er en del af vores hverdag . De er i den luft, vi indånder , de produkter vi bruger , og også i vores mad og drikkevarer containere . Det er vigtigt at anerkende de gode ting og dårlige ting . Den hurtigste måde er at identificere giftigt plast er ved at henvise til genanvendelse koder . I denne artikel , har jeg listet de mest almindelige
1 .
PET , mærket 1 , polyethylenterephthalat
fælles i drikke containere ( sodavand , vand osv. ) fødevarer krukker og kosmetiske indehavere . Dette materiale er ikke beregnet til gentagen brug på grund af udvaskning og bakterievækst .
2 .
HDPE , mærket 2 , High density Polyethylen
Det er almindeligt i mælk og juice containere, som samt dagligvarer og indkøbsposer . Fra hvad vi ved , det ser ud til at være sikkert .

3 .
PVC , mærket 3 , polyvinylchlorid
Dette er fundet i vinyl badeforhæng , baby madrasser , vinduesrammer , kød wrap bare for at nævne nogle få . PVC er kendt som den Poison Plastic grund af den farlige giftstoffer , den indeholder .
4 .
LDPE , mærket 4 , Lav polyethylen
Fundet i robuste affaldssække , brød tasker , presses flasker og mad wrap .
Denne ene synes også at være sikker .
5 .

PP , mærket 5 , polypropylen
fælles inden for medicin flaske , korn tasker , sugerør , chip og snack poser , og mad opbevaringsbeholdere . Også i børns sippy kopper og flasker . Denne ene synes også at være sikker .
6 .
PS , mærket 6 , Polystyren
Bruges i CD /kassettebånd , plast bestik , æg kartoner , og tage ud containere . Undgå dette , da den er en mulig kræftfremkaldende og hormon forstyrrelse . Det kan udvaskes styren .
7 .
Det mest forvirrende er den ene hedder 7 , som er " andre "eller " PC " , som er giftigt Polycarbonat . Dette er desværre findes i sutteflasker , babymad containere , formel containere , sutter , og bildele . Det er bedre at forebygge end at helbrede , og undgå dette. Den bekymring er fra udvaskning af Bisphenol A , der synes at forårsage kromosomskader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.