hvordan man kan jage en tornado

Tornado jagter ikke anbefales til de fleste , men hvis du er en smart spænding søgende med både en stor interesse i og viden om meteorologi , er du bedre rustet til at storme jage og opleve alt det, Moder Natur har at byde på en måde mange er aldrig så . heldig , eller dumdristige (afhængigt af ens perspektiv ) , at støde

Du skal bruge:
Storm jager partner ( e )
. Køretøj i god stand .
Fuld tank af gas .
Løbende opdateringer på stormen bevægelse .

Konstant kontakt med meteorologer og andre fagfolk .
Flugtrute .


1 .
Sørg bilen er i god stand . Da din bil vil være din flugt mekanisme , skal du sørge for dæk er rustet til at rulle gennem mudder og tung regn , og sørg for , at køretøjet er pålidelig nok til at få dig ud af en klæbrig situation hurtigt .

2 .

Fyld din gas tank . Den sidste ting du ønsker, er at løbe tør for gas , når du skal cylinder ned ad vejen . Plus , vil du have svært ved at selv at finde en tankstation i en masse af de små byer vil du være passerer igennem.
3 .
Tag nogen med dig . Du skal bruge et ekstra sæt øjne , især da storme er så farlig uforudsigelige . Vær sikker på , at mindst én af jer har nogle meteorologi baggrund , eller i det mindste en stærk viden om vejret , så du kan i det mindste bedre at forstå dette fænomen sker omkring dig . Denne viden kan være en redningskrans .
4 .

Må ikke være Rambo i en 4WD . Sådanne køretøjer er bedre udstyret end en 4- dørs sedan , men de lulle bilister ind i en falsk følelse af tillid og sikkerhed . Off-grænser områder omfatter dybt vand , hvilket øger din risiko for aquaplaning , samt asfalterede veje , som kan fælder for enhver type køretøj i mudderet .
5 .
Kort ud en flugtvej . Vær opmærksom på dine omgivelser på alle tidspunkter. Anvendelsesområde ud alle områder, hvor man kunne smide dig selv for beskyttelse ved et øjebliks varsel . Hvis du ikke kan komme til en stærk struktur i tid , gå i dækning i en grøft eller lavtliggende område . Hold klar af træer , som kan tiltrække lyn-en større dræber end selve tornado selv .
6 .
være i konstant kontakt med en meteorolog . Ideelt set skal du have løbende opdateringer af situationen fra en indviet i de seneste oplysninger , herunder storm bevægelse , da disse storme hurtigt ændre sig.

7 .
ikke skjul under en vejbro . I modsætning til populær tro , vil denne struktur ikke beskytte dig . Faktisk kan det bidrage til en massiv vindtunnel , hvor snavs kan samle .
8 .
Forsøg ikke at tage genveje . Nogle storm chasers har haft succes piske gennem udfældning kerne af stormen . Dette er en af de farligste træk du kan foretage . Hvis du kommer ud kernen uskadt , efter at være blevet bombarderet med hagl og oplever nul sigtbarhed , kan en tornado venter på dig på den anden side . Gør det ikke .
9 .
Watch out for regn-indpakkede tornadoer . Som navnet antyder , er disse tornadoer integreret i regn . De kan være svært at se , hvilket gør det til en særlig prekær situation . være på udkig både på jorden og i det skyhøjde for disse lidelser.
10 .
Husk , at kørsel love gælder stadig . Storm jagter ikke en komme ud af fængslet gratis kort . Kør altid som om der er andre deler vejen med dig . Du ved aldrig, hvem der ellers kunne være på vej , febrilsk forsøger at komme ud af skade på vej , som du styrter mod det .
11 .
Sats på storm jagter ture . For et gebyr kan du få adrenalin-brusende oplevelse, med veteran storm chasers og meteorologer som din guider . Kun du vil ikke sætte dig selv eller andre i fare

gode råd og advarsler


 • Husk : . De største dræbere er ikke storme selv . Ofte er det folk cylinder gennem oversvømmede veje , spinning ude af kontrol, når de hydroplane , samt kraftig vind , der nemt kan nå op på 100 MPH .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.