hvordan man kan klæde for din krop type

Dressing der passer til din kropsbygning er afgørende , hvis du vil se godt ud og føle sig godt om den måde, du ser . En skjorte , der er skåret til en person med en bestemt kropstype vil ikke se det samme på en person med en anden krop type . Bortset fra personlige stil præferencer , skal du finde ud af at klæde sig på en måde , der vil forstærke din krops kvaliteter

Du skal bruge: .
Mirror


1
.

Kig på din krop type . Runde organer har bredere ribben bure og smalle hofter . Omvendte trekanter har brede skuldre med smalle hofter . Timeglas kvinder har store buster og brede hofter . Pæreformet organer har slanke toppe med bredere bund. Diamant-formede kvinder har en krop med smalle skuldre og store lår . Lige organer har dele, som er samme størrelse i top og bund .
2 .
Fremhæv de dele , du vil have folk til at se først . Hvis du er en pæreformet kropsbygning , slid strammere , monteret toppe . Timeglasformede organer har populær kurver , så kurvede bukser og toppe vil vise denne off .
3 .
Minimer opmærksomhed til de dele , du ikke ønsker at fremhæve. Hvis du er pæreformet , reducere synligheden af dit hofter med løs stoffer . Runde kvinder bør vise deres ben med kortere nederdele .

4 .
Ansæt optiske illusioner i din garderobe . Ikke bære en lys farve over en del af din krop , du usikker på . Brug vandrette striber vil få dig til at se bredere , mens lodrette striber , afhængig af tykkelse og bredde mellem dem , kan gøre dig til at se tyndere .
5 .
Skræddersy dit tøj , så den passer dig bedre . Hvis du ikke har sy evnen til at gøre dette selv , høre en skrædder . Dette kan være meget billigere end at købe en helt ny garderobe . For eksempel ville diamant-formede kvinder gør klogt i at lade de forneden af en jakke til at sørge for det ikke strækker sig over din midsection .

gode råd og advarsler


 • Consult nogen, der vil være ærlig med dig om dine beslutninger . Selv om det kan være mere smertefuldt , det er bedre at have en ven eller upartisk tilskuer , der vil give en ærlig mening om dit outfit .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.