hvordan man kan købe en lang riffel

Der er tre hovedårsager til at købe en skydevåben , jagt eller sport skydning , selvforsvar eller investeringer indsamling . Hvis du tænker på at købe en riffel , vel vidende, hvad man kan forvente i hele processen og hvordan man får det bedste tilbud sikrer , at du vil have en pistol du er stolt af , og en, der vil holde sin værdi .

Du skal :
Våben
. Hammer .
Negle.
Bestyrelser .

Dåsemad .
Flaskevand .
Ekstra tøj .
Tæpper.
Gode løbesko .

Kommentarer med fornuft .


1 .
Kend love i din stat regulere , hvem der kan købe en lang pistol . Den hurtigste måde at finde ud af dette er at tale med en velrenommeret lokal pistol forhandler . Da hans forretning afhænger af hans viden og overholdelse af lovgivningen , kan han svare på dine spørgsmål.
2 .

Vis dine state- udstedt identifikation i det mindste , for at købe en lang pistol . Alle stater kræver , at pistol forhandlere registrerer din identifikation og registrerer købet . De fleste stater kræver en baggrundstjek og nogle har en karensperiode , når du køber en pistol . Vær forberedt på at liste alle dine personlige oplysninger , herunder dit CPR-nummer .
3 .
Deltag en pistol vise og bevise, at du er myndig i din stat til at købe en pistol . Nogle stater forbyde salg af våben mellem private parter og i disse lande; en licenseret våbenhandler skal blive involveret i transaktionen
4
Køb en riffel på internettet , hvis du kan møde . din tilstand krav til ejerskab af skydevåben . Selv om mange mennesker er uvidende om , at våben er til rådighed online , mange velrenommerede skydevåbenhandlere sælger lang distance til offentligheden. Ikke blot vil du nødt til at overholde dine statens regler , kan du nødt til at overholde lovgivningen i den stat , hvor forhandleren er placeret . Forvent at gennemgå en baggrund check.

5 .
Køb en lang pistol fra en privat fest , hvis transaktionen er tilladte i din tilstand . Kig efter rifler i lokale annoncer eller lytte til radio bytte shows.
6 .
Få en expungement af en forbrydelse overbevisning for at købe en pistol i nogle stater . I 1965 vedtog en føderal lov, der forbød køb af en pistol fra en forbryder , der fik en overbevisning om, at der en straf på et eller flere år i fængsel . En benådning vil også bane vejen for dig at købe en lang pistol , hvis du har en forbrydelse på din rekord .
7 .
Undersøgelse indersiden bar af en brugt riffel til at kontrollere for ridser .

gode råd og advarsler


 • Forskning fabrikat og model af de langsigtede pistol , du er interesseret i at købe for at give dig selv nogle byttehandel viden , når de køber våben . Hvis du kender den pistol er ikke værd , hvad sælgeren spørger , vente og købe en lignende model andre steder .
 • Vær opmærksom på , at en pistol du køber fra en ukendt private part kan være en stjålet våben eller en brugt våben i udførelsen af en forbrydelse . Ring til din lokale retshåndhævende organ og give dem geværet serienummer , før du fortsætter .
 • Køb en pistol med serienummer indgivet off bør sende op et rødt flag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.