hvordan man kan opdage asbest

Asbest henvise til en gruppe af naturligt forekommende mineraler , med tynde aflange masse af fibre , der nemt kan adskilles fra sine tråde . Disse mineraler er meget modstandsdygtige over for varme og kemikalier , ikke korrosionsfrit , god isolerende agenter og har fleksible fibre , der kan nemt blive vævet ind i mange former , alle disse egenskaber er grundene til asbest er meget udbredt i fremstillingsindustrien . Men på trods af dens nytte , er dens konsekvenser for menneskers sundhed betragtes fatalt. Med sin fibre med en tendens til nemt at bryde , lavet materialer op af asbest kan bryde ind i bittesmå partikler og bliver luftbårne . Broken asbest partikler er så små som støv og let kan indåndes i omgivelserne eller let kan indtages , når det holder sig til tøj . Sygdomme, der kan medføre med asbest eksponering omfatter lungehindekræft , kræft i lunger , kræft i strubehovedet og spiserør , der kan forlænge op til maven , koloner og nyrer . For at undgå udsættelse for asbest , er her nogle nyttige tips til at opdage asbest

Du skal bruge: .
telefonbogen
. Sprayflaske med vand og rengøringsmiddel .
Lufttæt beholder.
Telefonbog .


1 .
Vær opmærksom på de materialer , der indeholder asbest . Den mest effektive måde at opdage asbest er at kende kilderne til det derhjemme eller på offentlige bygninger . Kommercielle produkter , der indeholder asbest , er som følger : ( a) varmeisolering på rør og kedler af huse og bygninger bygget før 1978, ( b ) nogle tagmaterialer , herunder sidespor helvedesild , der består af asbest cement , ( c ) gips og Mastic lim , der er bruges til at fastgøre gulv fliser til skov eller beton , ( d ) nogle vinyl gulvfliser og ryggen af vinyl plader gulvbelægning og klæbemidler , ( e ) kunstig aske og gløder for pejse , der er fyret ved hjælp af gas , ( f ) vægge og gulve af gamle komfur modeller kan indeholde asbest papir eller cement plader og ovn-topmadrasser kan have en vis asbest spor på det også , ( g ) nogle olie og kul ovne samt slag-i loftet isolering .
to .
Gør dig bekendt med den type miljø , der kan indeholde asbest . At identificere tilstedeværelsen af asbest skal være bekendt af de indstillinger , eller omgivelserne , der udsættes for det , nogle af dem kan nævnes: ( a) fremstilling fabrikker, der producerer tage , sidespor , fliser og isoleringsmaterialer , ( b ) kraftværker og minedrift operationer , ( c ) jernbaner og byggepladser , ( d ) reparation af biler butikker , der beskæftiger sig med bremser og koblinger ( e ) fremstilling virksomheder stålværker og sand , ( f ) værfter , og ( g ) olie raffinaderier .

3 .
kender den type erhverv , der håndterer asbest . Hvis du er på jagt efter et job , så prøv at finde ud af , at dem, der ikke udsættes for asbest . Det er bedst at være ordentligt orienteret med disse erhverv for at beskytte dig selv mod udsættelse for asbest : ( a) arbejdstagere for asbest , ( b ) asbest og kedel fabriksarbejdere ( c ) nedrivning arbejdstagere , malere , tømrere og blikkenslagere , ( d ) drift ingeniører , elektrikere og bygningsinspektører , ( e ) tage, gulve og isolator installatører , ( f ) ovn og vedligeholdelse arbejdstagere ( g ) skibsbyggere , automekanikere , og jern arbejdstagere .
4 .
hyre en professionel asbest inspektør til at inspicere dit nye hjem . Hvis du lige har købt et nyt hjem , bør du have det undersøgt for en eventuel asbest materialer til din egen sikkerhed og af din familie . Hvis du ikke har råd til at hyre en , kontakt en akkrediteret statsligt laboratorium konsulent kontor inden for dit område for at spørge om, hvordan du kan udføre dine egne asbest prøveudtagning , hvordan de foretrækker det , der skal indgives , og hvor meget koster det at have det analyseres .
5 .

Udfør nogle asbest test , hvis du har mistanke om , at et materiale i dit hjem består af asbest . Sørg for at bære en maske og beskyttelsesdragt første , før du laver din asbest prøvetagning . Forbered en sprayflaske , fyld den op med vand og lidt opvaskemiddel . Når du er klar spray materialet, indtil det grundigt er gennemblødt og omhyggeligt fjerne nogle stykker, der ikke mere end et kvadrat af en tomme . Saml prøverne og placere dem i lufttætte beholdere . Undersøg containere omhyggeligt for utætheder og ordentligt mærke hvert materiale med angivelse af deres beskrivelse , herunder sted og tidspunkt, hvor den blev truffet . Efter at have tilberedt dine prøver , der er en aftale med den licenserede staten konsulenten laboratorium inden for dit område for en laboratorieundersøgelse og analyse af din asbest prøver . Du kan søge efter deres numre i mappen under " asbest "eller " miljøet ".

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistanke om asbest materiale inde i dit hjem Forsøg aldrig at fjerne det selv . Der er strenge forebyggelse koder og regler for fjernelse af asbest . Bare følg de trin , der er nævnt her for din egen sikkerhed og beskyttelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.