hvordan man kan rapportere en krise

Jeg vil aldrig glemme denne historie . Jeg var i Cleveland , Ohio for en operation, og tilfældigvis bor på min bedste vens hus i en forstad til Olmsted Falls på vestsiden . Nå ud efter en særlig lang prøvelse , var min mund kablede lukket , og de havde bare taget en knogle fra min hofte , så jeg ikke var mobilisere godt på alle, jeg var nødt til at trække mig op ad trappen til mit soveværelse . Min ven, Susie , var på arbejde med United Airlines , og hendes mor kom for at besøge i løbet af dagen til at hjælpe mig ud . Men denne ene særlige dag , jeg var alene .

Du skal bruge:
Crisis Checkliste


1
jeg tilfældigvis at ligge på sofaen og kigger ud af billedet vinduet . . Mens jeg var drømmende på farver og forsøger ikke at såre , jeg var vidne en ulykke . Sue's hus lå på den vigtigste træk , og området foran var desværre , kendt som " død- mands kurve . " Netop da , jeg så en motorcykel kørt ind i gelænder , føreren gik flyvende hovedet over styret og landede på skulderen af gaden i en bunke , lige foran huset . Tilsyneladende havde han mistet kvindelig passager rider på ryggen af cyklen , hun blev dumpet på gaden sekunder før , efter kollisionen med gelænder . Det var en forfærdelig syn .
jeg slæbte mig over til telefonen og ringet op alarmnummer for politiet . ( Det var før 911 var fast nedsat i dette samfund , det var 1986 . ) Jeg forsøgte at forklare den erhvervsdrivende så godt jeg kunne , hvad jeg så og hvor ulykken var placeret . Hun må have troet, jeg var beruset . Det er yderst vanskeligt at formulere , når din lavere tænder er forbundet til din top tænder . Anyway , jeg har formår at nedværdigelse snakke bag mine tænder , og er overbeviste operatøren , at det var , ja , et nødvendigt opkald . Jeg senere fandt ud af , at føreren af motorcyklen ikke gør det .

2 .
Du vil sikkert aldrig vide, hvordan jeg følte den dag, og jeg er glad for det, men du kan aldrig sige, at du ikke vil være vidne til en ulykke . I så fald er her tre skridt foreslået af Røde Kors , hvis du er vidne til en krise : Check , Call og Care
Check : . det første skridt som en on- site vidne til at kontrollere scene . Se om du kan afgøre, om der er nogen stærke kemiske lugte eller spildt benzin . Kan du se eller her tilstedeværelsen af røg eller brand ? Er der falder vragrester ? Hvis alle synes relativt klart , scan scenen og bestemme, hvad alarmtjenester kan være nødvendig. Er offeret bevidstløs ? Kan du se blod? Er de arbejdede i vejrtrækningen , eller oplever smerte ? Når du er i tvivl , bør du behandle situationen som livstruende
3
Call : . Ring for akut lægehjælp . 911 er tallet for de fleste områder alarmtjenester , og det bringer brandvæsnet og politiet forsendelse . Hvis ikke , skal den forreste del af telefonbogen har en syv -cifret nummer for at få hjælp . Hvis alt andet fejler , eller hvis du ikke kommer igennem , afhænger 0 og operatøren .
bruge en mobiltelefon er en god idé , fordi du kan observere offeret og rapportere hans tilstand eller besvare spørgsmål om området . Selv om det vil være hjerte kløgning , så prøv at tale langsomt , tydeligt og bruge korte sætninger . Til at begynde , staten uanset tjenester, du synes er behov for-politi , læge eller brand arbejdstagere . Fortæl hvad der skete , hvor mange mennesker er involveret, og give alle på tværs af gader , vejkryds eller motorvej vartegn . Lyt til afsenderen til at hænge op først , hvis du kan have glemt eller glemt nogen afgørende instruktioner
4

Care : . Nogen uddannet i CPR kan forvalte redningsudstyr pleje , men kun hvis arealet er sikkert og du er certificeret og sikker situationen kræver det . Flytning nogen unødigt kunne skade et offer mere , især hvis der er en spinal eller hals skade . Hvis offeret er ved bevidsthed, tale med dem , der sikrer dem , at hjælpen er på vej . Hvis de er freaking ud , så prøv at indlede en simpel omlægning gerne have dem svare på spørgsmål om sig selv og spørge , om der er nogen , kan du kontakte dem . Foreslår, at de forbliver stadig . Prøv at aflede dem fra at gå i chok ved at placere et tæppe over dem eller blokere vinden . Selvom det er altafgørende at du ikke rører et offer , kan du holde en hånd og roligt sikre dem , at alt er under kontrol . Du kan forhindre dem i at gå i chok . Hvis andre mennesker er begyndt at samles , tyder på, at nogen fungerer som watcher , at flaget ned ambulancen . Så fortælle alle andre til at bakke ud , for at nødtjenester kan komme ind og gøre , hvad de gør for redning .

gode råd og advarsler


 • For mere info , tjek Røde Kors hjemmeside : www. redcross. org

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.