hvordan man kan ration mad i en nødsituation

I en nødsituation , kan den allerførste impuls være en følelse af blind panik , men skal du kontrollere skødesløs reaktioner og et tab af vid og sans , hvis du ønsker en chance for succes rationering mad i en nødsituation . Det kan være nemt , når panikken har taget hold , for folk til at spise deres forsyninger hurtigere , end de ville selv under almindelige forhold. Sådanne reaktioner kan føre til alt for tidlige død . Hvis du kan holde hovedet , forbliver disciplinerede , og være konsekvente, vil du opdage, at rationering mad i en nødsituation , er en yderst effektiv teknik , og det kan redde dit liv .
1 .
Opsæt et hierarki . Hvis du er den eneste person , kan du springe dette trin , men hvis der er mere end et par mennesker, så skal du komme til en aftale om, hvem der har ansvaret for rationer . Prøv at vælge den mest rationelle , plan -headed person til jobbet . Også , gør det ikke ondt , hvis denne person er noget fysisk truende . Dette vil holde andre fra at beslutte at forsøge at stjæle rationer eller tage dem med magt .
2 .
Pool maden . Sæt alle spiselige elementer i ét centralt sted .

3 .
Tally maden . Hvis pen og papir er til rådighed , er det godt at skrive ud en opgørelse . Ellers tager mental note af fødevaren , og prøv dit bedste for at holde styr på det .
4 .
Afgør hvad rationer er spoilable og spiser dem først. Elementer , der vil vare lang tid , bør gemmes med henblik på endelig rationer .
5 .

Bestem ration størrelse , som bør være det absolutte minimum mængde foder er nødvendig for at fortsætte med at fungere . Prøv også at planlægge din rationerne efter hvor længe du tror du vil være i krisesituationen . Hvis du er usikker , hvor længe der vil være , antage det værste.
6 .
Bestem en dagsration tidsplan . I en nødsituation , er det vigtigt at indgyde en følelse af orden og logik , eftersom dette vil hjælpe med at holde folk i ro. Planlæg rationer , der skal udleveres på samme tid hver dag , at give en følelse af vane og rutine til processen .
7 .
Ration fødevarer i henhold til din plan . Må ikke afvige fra planen , når den er blevet fastsat undtagen i tilfælde af uforudsigelige behov .

gode råd og advarsler


 • Den menneskelige krop er bedre på meget få kalorier end det gør på ingen overhovedet . I en alvorlig nødsituation , skal du indstille rationer på absurd små mængder, og strække maden ud så længe som du overhovedet kan, for at give dig selv den bedste chance for at overleve .
 • Rationer skal ikke nødvendigvis være ens for alle . Brug for, bør være den afgørende faktor for beslutningen , hvem der får hvad mængden af mad .
 • I de fleste klimaer , der er mad let tilgængelige i naturen . Så før du ration alt og prøve at vente det ud , så tænk på hvordan du kan tilføje rationer til din beholdning , hvilket giver dig en bedre chance for at overleve .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.