hvordan man kan ride en rulletrappe sikkert

Selv rulletrapper spare udmattende ture op ad trappen , når man besøger indkøbscentre , lufthavne og store kontorbygninger , kan de også udgøre en fare , hvis du ride dem skødesløst . Brug disse tips til at forebygge ulykker på vej op og ned
1 .
Tjek dit tøj , før det bliver på rulletrappen til at sikre din lange sweater , kjole eller bukser ikke vil hage i risten . Se også tilbehør som løst snørebånd , dinglende tørklæder eller fodlænker og andre smykker , at rulletrappen kan trække i.
2 .
Face fremad på alle tidspunkter, hvor du kører . Hvis du er midt i en fascinerende samtale , for eksempel tage en time-out , indtil du når den næste etage , så du ikke er alt for travlt med at tale at mærke er det tid til at træde ud . Også vente med at se sig om efter en nærliggende butik , indtil turen er slut .

3 .
Stå i midten af trinnet , så dine tæer ikke vil hænge ud over kanten , især når man soft-sidet eller open- tåede sko , at risten kan hage eller synke . Prøv ikke at fortrænge alt for mange mennesker på et enkelt trin .
4 .
Lad flere trin mellem dig og den part, der kommer på rulletrappen før dig. Hvis de har problemer med spændende rulletrappen eller anden grund , har du tid til at vente , før en farlig ophobning opstår .
5 .

Hold gelænder med den ene hånd og dine pakker eller barns hånd med den anden. Prøv ikke at hvile din pung eller tasker på gelænderet , da de enten kunne falde af rulletrappen eller bliver fanget under ordningen .
6 .
Vær ekstra forsigtig , når man kører med børn , som at holde deres hænder , ikke at tage dem på rulletrappe når man kører i en klapvogn og advarede dem for at undgå at hoppe på skridt og at være opmærksom når du nærmer dig slutningen af tiden , så de kan træde ud hurtigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.