hvordan man kan sætte i kontakter med acryl negle

Mange kvinder elsker acryl negle . Den realistiske søger søm smagsforstærkere kan være lange , korte , firkantede eller ovale . Smykker som tegninger , små søm diamanter og air brush maling kan også skabe et unikt look . Men der er én ulempe ved at bære akrylnegle . Iført akryl kan gøre det vanskeligt at sætte i dine kontakter . Må ikke ærgre sig . De følgende trin vil hjælpe dig til at lære hvordan man kan sætte i kontakter med acryl negle

Du skal bruge: .
Sæbe
Varmt vand .
Håndklæde eller køkkenrulle .
Kontakter ordineret af lægen .


1 .
Saml forsyninger . Når du har kontakter og saltvandsopløsning , finde et behageligt sted at sætte i dine kontakter . Du kan bruge et spejl og sidde på din sofa eller seng til at sætte i dine linser med din akrylnegle . En anden mulighed ville være at stå foran spejlet i badeværelset til at sætte i linserne . Bare sørg for , at når du er klar til at sætte dig linser i , at du er rolig og tålmodig .
2 .
Vask hænder . Du skal altid sørge for, at dine hænder er rene . Ordentligt rene dine hænder til at sætte i dine kontaktlinser , skal du vaske med varmt vand og sæbe i 30 sekunder. Vær sikker på at gnide hænderne mod hinanden i 30 sekunder og derefter skylles under vandet . Sørg også for , at du rent under din akrylnegle . Nogle gange , snavs og mad skjule under neglene . Syng hele alfabetet sangen og med den tid du er færdig med at synge det vil være tid til at skylle med vand .

3 .
Tør dine hænder med en papirserviet eller en ren bomuld vask klud . Åbn boksen til dine kontakter . Skelne mellem højre og venstre linse . o hjælp , sætte det rigtige objektiv på højre side af vasken , hvis i badeværelset , og den venstre linse på højre side af vask . Dette vil hjælpe dig at huske hvilken optik går ind som øjet .
4 .
Saml de rigtige kontakt . Nu , afhængigt af længden af dine negle , kan du faktisk bruge din akryl negle til din fordel . Hvis du har lange negle bruge søm af pegefingeren for at hente linsen . Brug din dominere hånd til at sætte både linser i din eyes. Take din ikke-dominerer hånd og lidt tage din pegefinger og tommelfinger til at trække øjet låget åbent . Placer kontakt direkte på øjet . I første omgang, behøver det ikke at være direkte på eleven . Tro det eller ej , vil den flytte sig til eleven i øjet . Gentag med den anden linse til færdig . Hvis de er sat ind på den rigtige side , bør du ikke føle dem i dine øjne . Hvis du føler dine kontakter , kan de være på den forkerte side . At rette op på dette, skal du forenkle nødt til at skifte dem . Gør dette ved at tage din finger og skubbe glassene fra øjeæblet til højre , indtil du kan få fat i med pegefingeren og tommelfingeren . Med kontaktpersoner Deres læge vil give dig nyttige oplysninger om rengøring og hvordan man passer dem . Opretholde den metode til rengøring du har fået af din læge . Nyd at forlade dit briller derhjemme .

gode råd og advarsler • Kontrollér altid udløb på dine kontakter og sørg hænder er rene før håndtering af dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.