hvordan man kan skyde ud juridiske fyrværkeri

Føderale sikkerhedsstandarder i de seneste år har bidraget til at gøre lovligt fyrværkeri sikrere . Stadig er det vigtigt at vide, hvilke typer af fyrværkeri er lovlige , og som ikke, som ulovligt fyrværkeri ikke er i overensstemmelse med US Consumer Product Safety Commission standarder . Da de fleste stater nu tillader brug af i det mindste nogle typer af fyrværkeri , skal du være i stand til at erkende, hvad fyrværkeri er lovligt og hvordan man bruger dem sikkert

Du skal bruge: .
Slange
Spand vand .


1 .

Light nogen fyrværkeri udendørs i et åbent område væk fra bygningskonstruktioner eller køretøjer. Forblive en sikker afstand . Holde mindst 25 meter væk fra blade , børste , bevoksede arealer eller brændbare materialer .
2 .
Sørg for at navnet på producenten og instruktioner om korrekt anvendelse angives på etiketten . Læs omhyggeligt og følg alle advarsler advarsler . Hvis en fyrværkeri er umærket , det er ulovligt .
3 .
Lad aldrig børn at lyset enhver form for fyrværkeri . Kun voksne skal lyse fyrværkeri i et sikkert område som en indkørsel eller anden fliserne . Let en fyrværkeri ad gangen , og derefter bevæge sig væk hurtigt . Må ikke smide et festfyrværkeri eller pege på nogen.

4 .
Hold en slange og spand vand i nærheden . Forsøg ikke at Relight en dud . I stedet , lad det stå i flere minutter og derefter skille sig af med en spand vand . Du bør nyde alle brugte fyrværkeri i vand , før du kaster dem i papirkurven .
5 .
Vær opmærksom på , at fyrværkeri kan give bagslag eller skyde ud i den forkerte retning . Brug altid ekstrem forsigtighed ved håndtering af enhver form for fyrværkeri .
6 .

Tæt tilsyn eventuelle børn under 12 år , der bruger stjernekastere . Børn skal blive stående og være iført lukkede tåede sko i stedet for åben-tå sandaler . Må ikke hånd en tændt stjernekaster til et barn . I stedet give barnet en slukket stjernekaster og derefter tænde den.
7 .
Instruer dit barn ikke til at køre med stjernekastere eller kaste dem . Sørg for , at børn holder stjernekastere væk fra deres ansigt , hår og tøj . Stjernekastere bør holdes i armslængde , med barnet stående på mindst 6 meter væk fra ethvert andet barn med stjernekastere .

gode råd og advarsler


 • Glem ikke din kæledyr , når belysning fyrværkeri . Hold kæledyr indendørs for at forhindre dem i at køre løs og blive såret af fyrværkeri .
 • Hvis det ikke anvendes ifølge instruktionerne , kan fyrværkeri forårsage forbrændinger og øjenskader .
 • Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission ( CPSC ) , omkring 16 procent af stjernekastere brugt forårsage skader . Børn yngre end 5 år gammel lider en tredjedel af disse skader , med forbrændinger på hænder og ben forekommende oftest .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.