hvordan man kan slippe af cigaretrøg i bilen

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at slippe din bil af cigaretrøg . Måske du bare op med at ryge og ønsker at fjerne enhver påmindelser eller fristelser . Måske du lige købt eller lånt en bil fra en ryger , og du kan ikke tåle lugten . Eller måske du ikke ønsker din mor , far , mand , kone eller børn at vide, at du har været ryger . Uanset din bevæggrund for at gøre det , kan det være en vanskelig og tidskrævende proces at få røgen ud af din bil . Heldigvis kan det gøres ved hjælp af nogle af eller alle nedenstående trin .

Du skal bruge:
Stof og polstring renere
. Stof genopfriskningskurser .
Støvsuger .
Vinyl renere .

Luftrenser .
Luftfriskere .


1 .
Åbn vinduer . For at reducere mængden af røg i bilen i første omgang , skal du åbne vinduer, mens rygning .

2 .
Tøm askebægeret . Dette vil være den mest effektive ting du kan gøre for at slippe din bil af dvælende røg lugt . Efter du tømmer askebægeret , grundigt rengøres med vand og sæbe . Endelig , efter det er tørt , drys den med bagepulver til at absorbere eventuel resterende lugt .
3 .
Støvsug bilen . En grundig støvsugning vil fjerne enhver aske eller cigaretskod , der er faldet ned på gulvet af bilen . En vakuum kan også bruges til at rense ud askebægeret .
4 .

Opdater indtrækket . Selv om det ikke vil helt fjerne lugten af røg fra din bils interiør , sprøjtning din sæder , tæppe og loftsbeklædning med en stof genopfriskningskurser .
5 .
Rengør indvendigt vinduer. Utroligt , røg rester bygger op på indvendige glas og efterlader en ildelugtende film bag . En husstand vinduespudser vil let fjerne denne rester . For at undgå striber bruge aviser eller kaffefiltre til at tørre vinduerne .
6 .
Rengør indvendige hårde overflader. Ligesom med vinduer , kan rester bygge op på instrumentbrættet , armlæn og trim . Brug en vinyl-safe renere at tørre ned alle hårde overflader i bilen .

7 .
Har din bil detaljeret . Hvis du ikke får et tilfredsstillende resultat selv , overveje at betale en professionel til at rense din bil . Detailers vil shampoo dine tæpper og møbler , rense ud alle kroge og hjørner , og lad din bil ildelugtende næsten lige så god som ny .
8 .
Installer en luftrenser . Efter du har renset din bil , holde det på den måde ved at reducere mængden af røg i bilen , mens nogen er rygning . Renseapparater trække i røgen fyldte luften , rense den , og cirkulere ren luft tilbage i bilen . Renseapparater lavet til biler er typisk små og indeholder en cigaret lighter adapter .
9 .
Frisk luft . Selv om luftfriskere er meget ineffektiv i at komme af med lugten af røg , kan det hjælpe at dække op nogen lugte der bliver tilovers efter en grundig rengøring . Der er mange luftfriskere på markedet bare for biler . Alternativt , kan du overveje tucking en ubrugt tørretumbler ark eller to under sæder i din bil.

gode råd og advarsler


 • Hvis du fortsætter med at ryge i bilen , hyppige rensninger kan bidrage til at reducere lugten af røg tilbage.
 • En pose eller fad af aktivt kul under sædet vil absorbere dvælende røg lugt .
 • uden at erstatte møbelpolstring, tæpper og loftsbeklædning af din bil , kan det være umuligt helt at fjerne ethvert spor af cigaret lugt .
 • Selv efter det viser sig, at alle lugt er fjernet , kan du lejlighedsvis fange en snert af en røget duft .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.