hvordan man kan stoppe med at bruge tobak

Afslutning tobak er ofte meget vanskeligt for nogle mennesker , fordi din krop bliver fysisk afhængige af nikotin , og kan gå ind tilbagetrækning uden. Nogle mennesker kan føle sig vred, ked af det , eller svag, når de først op med at ryge , og har besvær med at sove eller komme ud af bed. But rygestop er afgørende for dit helbred . Kemikalier, der findes i cigaretter omfatte kulilte , arsen , og metan , kemikalier, der er skadelige for din krop . Rygning kan beskadige lungerne og hjertet , og passiv rygning kan være dødelig for enhver, der bor i dit hus .

Du skal bruge:
aftale med en læge


1
Forbered dig på den proces , der afslutter brugen af tobak . . Vælg en dato i kalenderen , når du begynder din ikke-ryger -programmet , og holde sig til det . Sørg for at det er en dato , hvor du ikke vil have nogen større projekter eller stressende begivenheder i dit liv , da at holde op tobak ofte kan få dig til at føle understregede ud eller på kanten . Der er forskellige niveauer af engagement og vilje til at holde op tobak . Du ønsker måske at tage WebMD 's online " Er du klar til Quit "test ( se Resources nedenfor ) , som kan hjælpe dig med at vurdere dine forberedelser til at holde op og foreslår ting at tænke på , når du bliver processen .

2 .
Tal med din læge om at holde op tobak , og spørge, om hun har nogen forslag . Din læge kan ordinere medicin til at hjælpe dig med abstinenssymptomer , som Zyban , en medicin , der frigiver dopamin i hjernen til at hjælpe dig føle sig bedre . Din læge kan også være i stand til at hjælpe dig vælge en anden form for lægehjælp , såsom en nikotin plaster , en nikotin næsespray , nikotin-inhalator eller nikotin tyggegummi . Spørg din læge , som en af disse hjælpemidler hun vil anbefale , så får den støtte og bruge det , når du har en intens nikotin trangen .
3 .
Fjern alle påvirkninger udefra , der kan tilskynde dig til at begynde at ryge igen . Fortæl venner og familiemedlemmer , at de ikke må ryge i eller omkring dit hus , og anmode om, at de afholder sig fra at ryge omkring dig på alle , når de kan. De fleste mennesker oplever, at deres venner og familiemedlemmer er utrolig samarbejdsvillige og hjælpsomme i denne henseende. Også forsøge at undgå parter, eller arrangementer, hvor mange mennesker kan være rygning , samt rygning områder i lufthavne eller restauranter . Hvis du ofte røg som en del af en rutine (når du har en eftermiddagspause på arbejde , eller lige efter du kommer hjem , eller før middag) , forsøge at bryde op , at rutine . Stedfortræder en lang gåtur eller et telefonopkald til en ven for din almindelige tobak pause .
4 .

Find et program til støtte i dit område , der kan hjælpe dig stoppe med at bruge tobak sammen med andre potentielle være quitters . Tjek din lokale sundhedsmyndigheder afdeling for programmer i dit område , eller ring 1-800- afslutter nu , de nationale tobak helpline . Du kan også besøge American Lung Association 's gratis online rygestop -program ( se link nedenfor ) . Individuel eller gruppevejledning kan virkelig hjælpe dig med at nå dit mål . Spørg din læge , hvis han eller hun kender nogen programmer, der kan være nyttige for dig .
5 .
Må ikke nogensinde have en anden cigaret eller et stykke tygge . Nogle mennesker tror , " Åh , hvis jeg bare har en cigaret , vil det gøre denne trang til at forsvinde . Så jeg kan virkelig stoppe for godt. " Hvis du afslutter , skal du afslutte helt , ellers kan du kan forblive afhængig af nicotine. However , hvis du falder ud af vognen , skal du ikke fortvivle . Kan folk prøve flere gange for at stoppe før endelig sparker den vane for alvor . Hvis du falder tilbage i din rygevaner , bare begynde, når mere på trin 1 og prøv igen . Det kan tage et par forsøg , men du kan stoppe med at ryge , hvis du arbejder hårdt på det .

gode råd og advarsler


 • Mange mennesker bekymre sig om at få vægt , når de holder op med tobak . Det sker kun , når du bruger mad i stedet for at ryge eller tygge tobak , og kan undgås ved at få masser af motion og spise sunde fødevarer .
 • Hvis du opdager, at du ofte har en cigaret lige efter , du spiser, Prøv børste dine tænder efter et måltid i stedet for at ryge . Den rene fornemmelse i munden vil du føle dig godt , og den rutinemæssige indsats vil hjælpe med at lette din trang .
 • Når du planlægger at holde op med at ryge , så husk , at du vil føle temmelig forfærdeligt for ca 10 dage efter dit første tobak -fri dag .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.