hvordan man kan stoppe med at ryge urter

Du endelig har indset, at rygning naturmedicin kan være næsten lige så farligt som at ryge cigaretter eller marihuana . Tæl antallet af år du har røget naturmedicin på et ensartet grundlag for , og derefter udvikle et mentalt billede af dine lunger . De er ikke længere pink og levende , men brun og fordærvet . Måske du kæmper med gå op til Deres tredje-etages lejlighed . Måske har du skye fysisk aktivitet , fordi du ved, at dine lunger ikke vil holde sig til mere end fem minutter ad gangen . Heldigvis , har du allerede taget det første skridt , som for mange er det sværeste . Nu , følg de næste fem trin , og du vil være på din måde at genvinde fuld lungekapacitet og generobret din livskvalitet

Sådan Stop Smoking Urter


1 .
Vurder din nuværende rygning situation . Hvis du ryger marihuana ( eller andre hårde stoffer ) , tobak eller cigaretter , så opgaven at holde op vil blive stærkt forstærket . Husk , rygning er sædvanligt , så for at helt at ryge naturmedicin , skal du gøre en bevidst indsats for at standse andre former for rygning . Alkoholforbruget er en anden vane, som du bør vurdere . Ofte er dem, der ryge fristet til at genoptage den vane , når berusede .
2 .
Tildel en dato , hvor at holde op med at ryge . Måske er du den type person som har behov for at planlægge begivenheder på forhånd . Sæt dig ned med din personlige kalender og vælge en dato , der passer bedst til din livsstil . Hvis du har et vigtigt projekt på grund på arbejde den næste uge , kan det være i din bedste interesse at stoppe med at ryge den følgende uge . En anden fordel ved at planlægge en stoppe dato i forvejen er, at du har råd selv tid til at mentalt forberede sig til arrangementet .

3 .
Forbered noter og påmindelser . Efterlad dig påmindelser omkring dit hus eller lejlighed , der læser noget til påvirke af : " To dage røgfri . Godt arbejde! " Skjul noterne i det foretrukne sted at holde tobak eller naturmedicin og nyde den behagelige og opløftende overraskelse , når du snubler .
4 .
Forbered en " adfærdsmæssige erstatning . " Inkorporere motion ind i din daglige rutine som et sundt alternativ til rygning naturmedicin . Ikke bare omfatter en usund eller negativ erstatning ind i din rutine , såsom overspisning eller alkoholiske forbrug .
5 .

ændre din kost . Ligesom mange rygere , kan din tidligere kost har bestået af en overflod af unaturlige og usunde fødevarer . Tweak din kost til at matche dine nye , sunde livsstil . Udskift hyppige pizza måltider med grillet , kylling uden skind . Udskift alkohol eller sodavand med vand ( eller endda en kost erstatning ) . Kort efter , vil du opdage, at du har udskiftet ofte rækker ud efter din naturmedicin med hyppige rækker ud efter din vandflaske .

gode råd og advarsler


 • Consult med en psykiater , hvis du opdager, at du ikke kan naturligt bryde din afhængighed af rygning naturlægemidler eller tobak .
 • Deltag i en støttegruppe specifikt rettet mod dem, der ønsker at holde op med at ryge.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.