hvordan man kan tage enkle trin til at "gå grøn " hjemme

" Going Green " synes at være det nyeste dille siger . Men der er en lille sandhed bag alle hype . Jeg er på ingen måde en "grøn" fanatiker , men jeg tror , at små ændringer i livsstil kan gøre en stor forskel . Her er et par enkle ting, jeg har bemærket, at hjælp til at leve en lille smule mere " grønne " livsstil
1 .
Plant spiselige landskabspleje . Erstatte almindelige buske med blåbær buske eller hindbær buske eller noget, du kan tænke på , at der rent faktisk vil fodre din familie økologiske godter !
2 .
Capture afstrømning regnvand fra dit tag i en baby pool eller noget lignende . Brug afstrømning til vand planter , kæledyr eller andre normal brug i hele huset .

3 .
Tag din egen Tote tasker til købmanden i stedet for at bruge papir eller plast.

4 .
Minimer brugen af apparater med et varmelegeme . For eksempel , hænge tøj til tørre og lad dine retter lufttørre i stedet for at bruge den tørre cyklus på din opvaskemaskine .
5 .

Hvis du overvejer at udskifte din vaskemaskine , se på at købe en front loading maskine i stedet for en top loading en . De bruger mindre vand og vaskemiddel .
6 .
Tag gamle computere , skærme , mobiltelefoner osv. til en lokal Best Buy eller formidleren , der kan være i stand til at bruge dele og korrekt bortskaffelse af hvile .
7 .
Bare tag et par ekstra minutter i måneden for at købe lokale produkter på en Farmer 's Market mv . Det gavner landmændene , er det sundere for dig , det smager bedre og holder åbent land i dit lokalsamfund i modsætning til byggemodning.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.