hvordan man laver en orkan katastrofe kit

Orkansæson varierer rundt om i verden . For dem på Atlanterhavet , begynder orkansæsonen den 1. juni og varer indtil 30 november . Dem på det nordvestlige Stillehav vil finde , at de er underlagt tropiske cykloner året rundt , men det vigtigste orkan sæson er fra juli til november. Det nordøstlige Stillehav orkan sæson begynder i juni og slutter i begyndelsen af oktober . Vide, hvordan man forberede sig til en orkan , og når orkansæsonen begynder , er den bedste måde at sikre , at du er fuldt udstyrede bør katastrofe strejke .

Du skal bruge:
Vand
. Dåsemad .
Ikke-letfordærvelige emballerede fødevarer .
Manuel Dåseåbner .

Paptallerkener og køkkengrej .
Batterier .
Lommelygte .
Baby Wipes .
Batteridrevne Radio .

First Aid Kit .
Receptpligtig medicin .
Hygiene Products .
Flydende Hand Sanitizer .
Sovepose .

Skiftetøj .
Lås Box til nøgler , kontanter , kreditkort .
Identifikation og vigtige dokumenter.
Tool Box med Tools .
Cell Phone med ekstra batteri .

Særlige poster for Spædbørn og ældre .

Know evakueringsveje


1 .
Kend evakueringsveje , og hvis dit område er blevet rådet til at evakuere gøre det . Hold en sovepose , skiftetøj til alle familiemedlemmer og en fuld tank af gas i din bil for at sikre , at du har en måde at gå, da rådes til at gøre det .
2 .
Få nok vand til sidste hver person i syv dage. En god tommelfingerregel er at give en gallon af vand per person i syv dage .
3 .
Vælg mad nok til at vare i op til syv dage. Varer bør være ikke- fordærvelige og omfatter konserves og emballeret fødevarer, der er nem at åbne og spise . Du skal også sørge for , at du har nok mad til spædbørn , ældre og dem , der er på en speciel diæt . Hold masser af paptallerkener og plast redskaber på hånden . En manuel dåseåbner vil sikre , at du kan åbne konserves varer nemt og uden elektricitet .
4 .
Køb en lommelygte og batteridrevet radio . Sørg for at du har nok ekstra batterier ved hånden . Radioen vil være nyttigt efter stormen , og vil informere dig om fremtidige vejrforhold og eventuelle nødsituationer advarsler .
5 .
Tilføj baby vådservietter og andre produkter til personlig hygiejne til dit sæt . Barnet servietter er fremragende til rengøring , når adgang til rindende vand er væk . Brug en alkohol baseret hånd sanitizer vil også forhindre spredning af farlige bakterier , som har tendens til at stige efter orkaner .
6 .
Hold en førstehjælpskasse veludstyret og omfatte enhver receptpligtig medicin samt Informationen til lægen i sættet .
7 .
Seal vigtige dokumenter i en vandtæt pose og gemmer i din vandtæt låst boks . Du bør også omfatte journaler for kæledyr og holde ekstra nøgler til biler og dit hjem i boksen så godt.
8 .
Få kontanter eller kreditkort . Banker kan være lukket i kølvandet på orkanen og adgang til hæveautomater kan være begrænset.
9 .
Brug en mobiltelefon og holde det fuldt opladet med en ekstra ekstra batteri . Fastnet kan være nede efter en orkan , og din mobiltelefon skal fungere som din primære kommunikationsmiddel .
10 .
Hold en grundlæggende værktøjskasse på hånden .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er blevet rådet til at evakuere gøre det . aldrig tage chancer og tror , at du kan løbe fra stormen
 • Drej brændingen ud for at dit hjem , før evakuering .
 • Kontakt gasselskabet og spørge deres anbefalinger vedrørende lukke ned for gassen før evakuering .
 • nedskudte elledninger er udbredt efter en storm .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.