hvordan man melde sig frivilligt til et klinisk forsøg

Hvis du vil melde sig frivilligt til et klinisk forsøg er en ædel og stor gestus , fordi du bogstaveligt er at risikere dit liv . Kliniske forsøg foregår ofte på stoffer eller anordninger ( eller kombination stof enheder ) , som er nye og eksperimenterende . Selv om sikkerheden af disse produkter er først testet på dyr , skal brancheeksperter stadig test på mennesker for at afgøre, om den positive respons fra dyr også gælder for mennesker . Den eneste måde lægelige eksperter kan vise FDA , at et nyt lægemiddel eller enhed kommer til at hjælpe folk , er at gennemføre kliniske forsøg. Læger skal du frivilligt og her er, hvordan du kan gøre , at

Du skal bruge: .
Computer
Internet .
Open Mind .
Telefonen.


1 .
Hvilken sygdom eller sygdom er nødvendig for en til at volontør ?
Du behøver ikke at være syg til at melde sig frivilligt til en kliniske forsøg . Der er 4 faser i en klinisk undersøgelse , og de er Fase 1 , II , III og IV . Lejlighedsvis kan en sponsor foretage en fase IIb . Imidlertid er fase 1 kliniske forsøg udføres på raske frivillige . Formålet med denne kliniske undersøgelse er at bestemme , hvordan sikker lægemidlet for mennesker at indtage . Typisk blod arbejde og individuelle reaktioner er analyseret for tendenser, der kunne have været forårsaget af den eksperimentelle produkt . Gør det muligt for sponsor til at vide, hvis patienten med en særlig betingelse er at have andre reaktioner på de eksperimentelle produkt, som en rask person ikke havde . Universitetsstuderende er formentlig den største befolkning til fase 1 kliniske studier .
2 .
Hvordan kan jeg vide , om der er et klinisk forsøg for mig ?
Der er en god chance for, at uanset hvem du er , der er en klinisk undersøgelse , som du kan melde sig frivilligt . Du behøver ikke at være desperat syg til at kvalificere sig til en klinisk undersøgelse . Disse eksperimenter variere. For eksempel , er, hvis du har hovedpine , bihulebetændelse , leukæmi , anoreksi eller blot overvægtige . Der er en god chance for nogen er ved at undersøge denne betingelse for at finde en behandling for det

3
Hvor skal jeg gå for at finde et klinisk forsøg ?
Gå til www. clinicaltrials. gov . Klik på "Søg efter klinisk forsøg " . Indtast den sygdom du har eller er interesseret i, såsom migræne . Kig efter ordet " Rekruttering " . Det betyder at de er aktivt søger frivillige .
4 .
Hvordan kan jeg vide , om jeg vil kvalificere og blive accepteret ?
at finde ud af , om du kunne kvalificere for det kliniske forsøg , skal du klikke på navnet på den kliniske undersøgelse. Rul ned til " Berettigelsen " og læse. Dette vil fortælle dig , hvis du opfylder de kriterier, der er godkendt af Institutional Review Board for den kliniske undersøgelse . Hvis du tror du er kvalificeret, skal du rulle ned til " Kontakter " og find dit land og stat . Lægen ( r ) at føre kliniske forsøg i dit område vil blive opført med relevante kontaktoplysninger .

gode råd og advarsler • Må ikke sættes ud , hvis lægen er 25 eller 30 miles fra dig . Spørg hvis sponsor vil betale dine rejseudgifter .
 • ikke ønsker at være i et klinisk forsøg for pengene alene. Den væsentligste årsag til kliniske forsøg er at forbedre en persons livskvalitet .
 • Mange etiske komitéer mener " penge til frivilligt arbejde "for at være uetisk og derfor er mange sponsorer og læger vil ikke tilbyde penge . De foretrækker at tilbyde andre muligheder for at vise deres påskønnelse , såsom gas -kort eller gavekort .
 • Kend dine rettigheder . Konkret ved, at en frivillig har ret til at " trække sig ud af en klinisk undersøgelse til enhver tid uden at give en forklaring " . Men det er hensigtsmæssigt at give en forklaring , især hvis du holdt op, fordi du ikke kunne lide den måde du blev behandlet , hvordan det undersøgte produkt, der føler , osv. Sponsorer og interne metoder behøver at vide om misbrug eller mishandling eller mistanke om svigagtig aktivitet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.