hvordan man op med at ryge

Mark Twain engang sagde, at han op med at ryge . . ti gange på en nat . Stoppe med at ryge cigaretter ! Det er nemmere sagt end gjort . I denne artikel vil jeg give dig nogle trin på at holde op , og livsstilsændringer, der skal sker inden du overhovedet kan begynde at tænke på at holde op

Du skal bruge: .
stærk viljestyrke
. nødder og frugt , mørk chokolade .
grøn te , vand .
en åben pakke cigaretter .

forpligtelse til sundhed .
motivation .


1 .
Du er nødt til at nå det punkt , hvor du er fuldstændig syg af rygning , og alt om det . Hvis du læser denne artikel , så er det en god start . Jeg har været der . Træt af omkostningerne . Træt af lugter røg . Træt af at være bekymrede sundhedsmæssige følger , og den aldrende , den forårsager.

2 .
jeg liste en af de elementer, du får brug for at være en semi-fuld pakke cigaretter . Jeg siger dette , fordi der under denne proces ved at holde op , du ønsker at være konstant opmærksomme på din afhængighed . Anytime du skubber noget væk brat , vil du komme tilbage til det lige så stærkt. Så du skal ikke smide de få cigaretter, som du har tilbage , ud . Ellers vil du være på vej til dagligvarebutik på 3 jeg ønsker en røg . Det centrale her er gradvist begynde at bremse på , hvor mange ciggs du ryger en dag . Og når du beslutter dig for at tage en kold tyrker spring , holde denne pakke ciggs du har tilbage i lommen . Siger altid til dig selv . " , hvis du vil have en røg , der er de u00AB. Dette medvirker til at overtage kontrollen med hvad der er blevet kontrollerer dig . Når det kommer til at holde op med ryge cigaretter , slaget er aldrig forbi. Sure det får let efter de første 3-4 dage , men fristelsen er altid der, fordi de er lovlige og nemme at få , plus andre folk trækker dig ind på deres sociale vaner. Jeg kender folk , der havde forladt i 10 + år , og alt det tog en cigaret , og de var tilbage på afhængighed toget .
3 .
De første par dage af at holde op er altid de sværeste . Du djævel så meget for en røg , at du bliver dette monster . Irritabel , humørsyg , sultne , vred , osv. osv. Dette er grunden til at så mange mennesker give op og give i. Vær stærk ! Her er hvor du spiser mandler eller mørk chokolade eller frugt . Alt, hvad der er sundt , men giver dig mulighed for at erstatte den mundtlige fiksering at cigaretter sætter på dig . Nogle mennesker foretrækker at tygge tyggegummi , men uanset hvad du gør ej, men nikotin tyggegummi . Det er alt for dyrt , og idéen er at gå væk rene og ikke erstatte en afhængighed med en anden.
4 .

Rygning er et socialt problem så godt. Holde sig væk fra barer, der tillader folk at ryge . Alt det kræver er et par drinks , og du er tilbage at ryge igen . Hvis medarbejdere røg , så prøv derefter at tage forskellige pauser tan de gør . I det mindste for den første uge af dit rygestop. Drik grøn te hele hele dagen ( undgå natten på grund af koffein grøn te har ) , fordi grøn te bryder op løs Flem i brystet , og faktisk undertrykker trang til en cigaret . Grøn te er også en dejlig anti-oxidant og vil skylle dit system af giftstoffer fra din rygning . Drik masser af vand og grøn te !
5 .
Jo mere man taler om at holde op til folk omkring dig , jo mere vil du sandsynligvis ikke at gøre det . Lav en pakke ( undskyld ordspil ) med dig selv . Dette er min rejse og ingen andre . Medmindre Dr. har fortalt dig at holde op på grund af den anden hånd røg , det påfører en elsket . Udvikle en stærk positiv attitude er meget vigtigt , fordi folk er altid at have deres meninger om , hvorvidt du skal stoppe eller ej. Nogle mennesker omkring dig måske ikke være stærk nok til at holde op selv , og ønsker ikke at se dig lykkes med det . I bedste fald , vil du have en ven eller et familiemedlem , der opfordrer dig til at holde op . I dette tilfælde bruger alle deres støtte på en konstruktiv måde . Problemet er, at folk , der aldrig har røget har ingen anelse om, faktisk , hvor svært det er at holde op med at ryge.
6 .
Som den første par timer går, og du kæmper , Læs denne artikel her http://www. healthbolt. net/2006/07/19/what-happens-to-your-body-if-you-stop-smoking-right-now/
Du vil se, at ved rygestop i dag, er du faktisk gør en forskel inden for de første 20 minutter af din rygning . Og deres er små sundhedsmæssige mål at holde dig motiveret . På den måde du føler dig i kontrol og forstå de reelle positive ændringer, der finder sted i din krop .

7 .
Det er hårdt for kroppen at gøre 2 ting på én gang . Hvilket betyder, at hvis man forsøger at tabe sig, og er på en diæt , og så skal du prøve at stoppe med at ryge på samme tid , kroppen og sindet føler tortureret og det er højst sandsynligt, at du vil give op på både kost og rygestop . Udholdenhed er lillebitte skridt mod et mål , ikke en tapper indsats , der løser problemet straks .
8 .
En af de sværeste at lære , når du har succes afslutter er ikke at blive en selvstændig retfærdige reformeret ryger . fortælle andre mennesker , hvordan forfærdeligt det er . Folk vil altid gøre oprør imod dig . Prøv at vise medfølelse , fordi ikke alle er klar til at forlade . Alle rygere har deres kors til nøgne . Jeg har brudt cigaret rygere i 3 store grupper .
1 . den unge ryger , der er rygning ulovligt eller er netop nu købe deres første pakke lovligt . 2. mennesker 21-65 som ryger som om der er nogen i morgen . 3. den ældre person 65 + + , der har Dr. fortælle dem holde op , eller du vil dø .
Vær venlig ikke være en af disse mennesker , der siger, " godt du er nødt til at dø af noget " . I dag er en stor dag at holde op . Her er stedet at vise, hvor mange penge du vil spare ved qutting .
http://health. discovery. com/tools/calculators/smoke/smoke. html
9
Så i resumé : .

Affirm i dit sind , er det tid til at afslutte !
Spis masser af nødder , frugter , mørk chokolade mv at erstatte nervøsitet for vane
Drik masser af vand og grøn te for at skylle dit system .
Bliv væk fra venner, røg den første uge .
Vær opmærksom på de ændringer, din krop går igennem .
dig selv, at du ikke er alene , der har kæmpet med at holde op .
jeg gjorde det , og du kan til .

gode råd og advarsler


 • tage de penge , du sparer fra at købe cigaretter og købe en nye cykel
 • tidsskrift /blog din erfaring
 • blege dine tænder , vil du føle sig mere trygge
 • motion
 • den første nat du afslutter , tage et brusebadog damp det ud , vil du svede en masse af toksiner fra kroppen
 • rygning er farligt for dit helbred

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.