hvordan man overlever en zombie angreb

Er du forberedt på et udbrud af udøde ? Har du set nok film til at foregribe og reagere hensigtsmæssigt på den række af begivenheder , der er sikker på at finde sted på Z-Day ? Her er din interimistiske overlevelse guide

Du skal bruge: .
En god våben ( pistoler til klasse 1 udbrud eller midlertidig brug , knive og stærk stumpe genstande til lang tids brug )
.
Vand og mad til lang sigt , hvis det er nødvendigt .
.

Et sikkert skjulested .
.
Et følge af tilberedte mennesker .
.1 .
Det er ikke så let . . . Gå ud og købe Zombie Survival Guide , af Max Brooks . Læs det fra front til bag . Læs det igen . Læs det før du ved det ende til anden. Et stykke af oplysninger, som du ikke beholder , er en åbning for ikke at overleve på Z -dag.
2 .
Kend din fjende . Zombier er ikke overmenneskelig . Zombier kan , på de fleste , udføre såvel som de kunne , da de var i live , men de aldrig gør . De kan ikke køre , flyve , løfte utrolige mængder af vægt , eller læse dine tanker . Den ene ting, de har gang for dem. . . udholdenhed . Zombier har syn kan sammenlignes med din egen, hvis du kan se dem , kan de se dig . De har gode hørelse , er det kun fordi de er afhængige af deres sanser lige , i modsætning til mennesker , være så stille , specielt i mørke . Zombier skelne bytte fra andre zombier af lugten, men intet vides om, hvad der lugter præcis tiltrækker dem , og der er ingen produkter til at dække eller rense den lugt . Zombier kan ikke mærke noget, så når du skive ud af deres hoveder , ikke føler dårligt , men vær opmærksom på , at selv et meget beskadiget zombie vil fortsætte med at angribe , og at ingen skader forvoldt sagde zombie vil afskrække den fra at fortsætte et angreb , medmindre selvfølgelig har det at gå på toilettet .
3 .

Lær tegn på et udbrud . Det vil starte små . En zombie udbrud ikke bliver til en klasse 3 natten . En klasse 1 udbrud ofte går ubemærket hen , men kan være meget vigtigt . Kig efter mærkelige mord , eller " uheld "med antallet af dødsfald fra 1 til 50. Klasse 2 udbrud er mere tilbøjelige til at ske i byområder eller tæt befolkede områder , med zombie numre fra 50 til 200, og den samlede menneskelige tab nå flere hundrede . Angrebet vil ikke vare meget længere end en klasse 1 ( et par dage til et par uger ) . Der er næsten altid trykke ledsager en klasse 2 udbrud . Så hold øje med medierne . Klasse 3 udbrud er dine værste mareridt . Zombie -numre vil spænde et sted i tusindvis , og overtage et areal på flere hundrede miles . Under en klasse 3 , er dine forberedelse og praksis dit bedste våben ; dem i live i de angrebne område er overladt til sig selv
4
Vælg dit våben . . Yeah , pistoler er rart , de efterlader dig masser af plads til at dræbe din rovdyr , og forårsager ikke så meget psykologiske traumer som halshugningen af den lille gamle nabo kan . Men kanoner kræver ammunition , og ladning kan tage lang tid , hvis gunman er under ekstremt pres , som han vil helt sikkert være. Din bedste satsning , det blad, eller en stærk stump genstand , som et koben . De er så lavt vægt som enhver pistol , og er nemme at vedligeholde . Øv wielding dit våben . Hugge eller bang igennem så meget som du kan, før udbruddet , og du vil være bedre forberedt til at bash gennem en zombie kranie når behovet opstår . Hvis du er fanget uden et våben , brug noget , noget . En smør kniv kan stødes gennem øjeæblet eller tempel en zombie , men forlader våbnet inde i zombie , hvis det er lille. Få en anden kniv , og når angrebet er overstået , eller roligere , finde en bedre våben vil du ikke nødt til at efterlade
5
Brug din sunde fornuft . Vent ikke rundt for en zombie angreb , finde et hjem , og komme til det . Sørg for, at krisecentret haft meget få indgange ( eller udgange , lad os være smart om dette ) , og at disse indgange vil være let opbragte op . Når du har fået en sikker gemmested , vand og mad er din næste mål . Vand er vigtigere end mad , så sørg for at du har fået noget drikkeligt . Koffein og natrium er ikke dine venner ! ALDRIG spiser en zombie . Det er den eksprestog til zombie -hood . Hvis du kan forberede nok før tid , kan du ikke behøver at forlade dit hus , men henvises til Brooks ' bog om oplysninger om denne adfærd .

6 .
Det tager omkring 24 timer ( give eller tage en time eller to ) til en smittet mennesker at dø, og genoplive . Hvis nogen er bidt , er de dømt . Overvej alle såret af zombier døde , og håbløse . Dræbe alle såret af zombier , før de dør og genoplive . Hvis nogen i din gruppe er at have svært ved at forstå , at dræbe en døende menneske er langt nemmere end en nyfødt zombie , binde dem op , gag dem og sætte dem i hjørnet et stykke tid . Det kan være svært at forstå de ændringer , der finder sted , når en person er blevet bidt , men altid tænke fremad på de problemer, du vil møde en gang , at personen ikke selv er længere . Det kan hjælpe at desensitize dig selv til blod og lemlæstelse , men at dræbe nogen , du kender , eller værre , vil nogen du elsker , være næsten umuligt . Vejer dine muligheder : Drab din mor , mens hun stadig din mor , og at vide du har gemt hende fra den smerte og lidelse genoplivning og zombiedom vs Killing en glubende monster, kinda ligner din mor , men som nu forsøger at æde dig i live . . . Dræbe hende, før hun dør og reanimates . Det kan synes som en god idé at have en anden gøre det , men pas på de følelser , du får at vide, din nabo eller bedste ven skåret din mors hoved ( og muligvis ikke behøvede at blive spurgt to gange ) .
7 .
Dette er ikke nær nok oplysninger til at redde dig fra en zombie angreb . Dette er netop nok oplysninger til at hjælpe dig realisere den mængde præparatet du behøver for at overleve et udbrud i nærheden af dig . Genlæse Trin 1 , og følge den , hvis du ikke allerede har . Brook 's bog er fyldt med oplysninger, som du plejer har selv tænkt på at få .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke har råd til bogen , gå på biblioteket . Det er skræmmende , at det er i biblioteket , er det ikke ?
 • Zombie udbrud er ikke kun i England, eller USA , de sker overalt.
 • Forberedelse er nøglen . Du behøver ikke engang at forlade dit hus , hvis du er forberedt nok .
 • Dine venner og familie kan ikke lytte til dine advarsler om et udbrud , eller det er nødvendigt efter tilberedningen. Gør hvad du kan for at hjælpe dem , selv om du ikke kan overbevise dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.