hvordan man overlever i en fanget elevator

Mange af os arbejder i en bygning , der har en elevator , og vi bruger det næsten hver dag . Tanken om at få fanget i en elevator har krydset alle vores sind på et tidspunkt . Det er vigtigt at vide, hvad man skal gøre for at overleve i en fanget elevator , fordi det kan ske for enhver når som helst. Hvis der er en strømafbrydelse i elevatoren kunne stoppe arbejdet og forlade dig fanget indeni. Hvis der er en fejl med elevatoren kunne forlade dig fanget . Vide hvad man skal gøre for at overleve i en fanget elevator kan hjælpe dig med at bevare roen og hjælpe andre , også .
1 .
dig roligt . Tag et øjeblik til at berolige dig selv , hvis du er nødt til . Ved, at der er meget få rapporter om folk rent faktisk dør i en fanget elevator , og at næsten hele tiden , du vil flygte med dit liv-formentlig uden selv en skramme . Hvis du er for panik kan du sky din dømmekraft og logik er så smidt ud af vinduet . Bevare roen for at overleve . Det mest sandsynlige scenario er , at du bare bliver nødt til at vente det ud indtil elevatoren begynder at arbejde igen .
2 .
Når elevatoren standser, når det er ikke meningen at du skal trykke en anden gulv -knappen for at se, om det simpelthen vil gå . Hvis ikke , så prøv den åbne dør knappen . Hvis der ikke er nogen reaktion fra elevatoren er det tid til at tilkalde hjælp .

3 .
Brug elevatoren 's nødtelefon at tilkalde hjælp . Telefonen vil hjælpe dig i kontakt med nød teknikere , der vil komme ud for at hjælpe dig . Hvis du af en eller anden grund denne telefon ikke virker bruge din mobiltelefon-eller nogen andens . Ring til beredskabstjenester . Hvis dette ikke virker får opmærksomhed af mennesker uden for elevatoren , som hamrer på døren og råber , at du er fanget inde .
4 .
forstå, at selv om du har brugt alle ovenstående trin for at kontakte dem uden , herunder alarmtjenester og teknikere , bliver du nødt til at vente på hjælp . Du vil blive fanget i elevatoren for en stund , i hvert fald . Du vil sikkert kede og ensomme , især af jer er alene . Du kan løse dette ved at skrive , læse , synge , spille mobiltelefon spil og alt andet du kan gøre for at bevare roen , indtil hjælpen kommer .

gode råd og advarsler • Bevar roen og hjælper med at holde andre roen
 • Hold nogle praktiske ting med dig hele tiden-. en mobiltelefon , en lommelygte , nogle ikke-fordærvelige snacks og aftappet vand
 • . Forsøge at undgå at komme ud af elevatoren på egen hånd , især gennem taget døren .
 • Hvis en eller anden grund , du absolut ikke har andet valg end at forlade elevator , skal du trykke på stopknappen først .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.