hvordan man overlever i myldretiden trafik

Den stigende trafikbelastning og generelle daglige stress gør kørsel til og fra arbejde hele værre . Hvad der skete med de dage, hvor det var sjovt at tage en tur ? Plus, gadeoptøjer og skøre narrestreger er også stigende . Der er en række aggressive handlinger på motortrafikveje såsom hastighed , vævning ind og ud af biler , tailgating , råben , blinkende lygter, der kører stop skilte og passerer til højre. Her er nogle tips om , hvordan du kan gøre denne rejse mere udholdelig
1 .
Sæt din vækkeuret et par minutter tidligere , når du har en formiddag aftale . Det er bedre at lade nogle få minutter før tid end at forsøge at gøre det op på vejen . Få en god nats søvn . Hvis du er træt , vil du ikke være i stand til at reagere så hurtigt på lokomotivførere, der er vævning ind og ud og smække deres bremser foran dig . Mangel på Z 's vil også gøre dig mere mærkelig og mindre patient . Spis et måltid , eller i det mindste noget mindre , for at holde blodsukkeret reguleret , før du hovedet ud . Du ønsker ikke at falde i søvn . Før du starter bilen , tage en dyb indånding og sige en lille velsignelse eller mantra at slappe af .
2 .
Brug dit signal , når du vil vende i et kryds eller fra en vognbane til den næste . Dette giver andre bilister tid til at reagere på dig og forhindrer nogen i at blive vred , når de skulle smække på pauser , når du kommer for tæt på. En masse fender benders opstå, fordi folk kører ind i samme bane på samme tid .

3 .
ikke bagklappen den person foran dig . Du ikke kan lide det, når nogen gør det samme for dig . Dette kan gøre den anden bilist få mad og gøre noget dangeous , såsom smække på bremserne . Går hurtigere , snarere end med strømmen , vil ikke få dig der nogen hurtigere .
4 .
Lyt til en stor roman på CD eller nogle beroligende musik , eller lære en ny færdighed fra en bog på bånd . Tænk på denne tid som særlige , bare for dig . Ingen telefon opkald ( slukke cellen ) og ingen afbrydelser fra familiemedlemmer eller din chef . Det er din private tid . Nyd det . .
5

Husk de første ting , du får at vide, når du skal lære at køre bil : Vær forsigtig med de andre bilister . Anticpate hvad de vil gøre , så du er forberedt på deres gadeoptøjer handlinger . Også , hvis nogen gør en uforskammet gestus eller råber , bare smil tilbage .

gode råd og advarsler


 • Tælle til ti er stadig en af de bedste måder at holde fra reagerer negativt, og få dig i problemer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.