hvordan man passer en knæ eller albue skurv

Kom godt i en klippe eller scape på en knæ -eller albue kan være en af de sværeste af simple skader at behandle . Hver gang din sår skorper over , en lille bevægelse, eller at få hængt op på noget altid synes at bryde åbne denne sårskorpe , få dig til at starte helingsprocessen på dit knæ eller albue forfra

Du skal bruge: .
Antibotic salve eller vaseline .
Store selvklæbende bandager .
Gaze .
Medicinsk tape .


1 .
Rens knuste eller skrællet skurv med rent varmt vand eller med brintoverilte dabbed på det . Dette vil rense ud eventuelle bakterier , der kan komme ind , så snart den skurv har været brudt .
2 .
Anvend antibiotisk salve til scabbed såret for at holde det fugtigt og kim gratis . Vaselin vil også holde området fugtig . Dette vil holde sårskorpe fra overtørring og revner , før området er fuldt helet .

3 .
Brug et større område eller firkantet selvklæbende bandage til at dække såret i den tidlige skorpedannelse . Dette gør det muligt for såret til at blive kim-fri og give mulighed for fugtning applikationer samtidig forhindre bakterier fra genindført de sårede området .
4 .
Vikl gaze omkring albuen eller knæet , hvis lim bandager ikke er praktisk muligt for størrelsen af såret . Tape på plads med to strimler af tape , så leddet kan flex uden stress til området .
5 .

Fjern stak -on gaze ved opblødning i rent vand , så den ikke forstyrrer skurv når du ændrer gaze dækker . Nogle gaze har anti -stick- belægninger til at gøre skiftende og fjernelse nemmere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.