hvordan man shoppe for en gym medlemskab

Feeling lidt ned sidst om din vægt ? I stedet for at blive deprimeret over det , kigge efter en måde at komme i form . Deltag i en gym eller sportsklub til at forbedre din fysiske tilstand i dag . Det anslås , at 33 millioner amerikanere er medlem af cirka 17. 000 fitnesscentre . Mens mange forbrugere , der melder sig er tilfredse med deres valg , har nogle haft meget dårlige erfaringer . Lær af disse stakkels kunders fejl og beskytte dig selv, når shopping for en gym medlemskab . Må ikke narre af højtryks- salg taktik , materiale urigtige oplysninger af faciliteter samt tjenester , knuste annullering og tilbagebetaling klausuler i de gym medlemskab kontrakter , og tabt medlemskab gebyrer som følge af de særlige gym lukning . Før du tilmelder dig et motionscenter , skal du følge disse enkle trin og du vil være godt på vej til at vælge et godt valg

Du skal bruge: .
Telefon
Computer .
Internet .
Notebook .

Pen .


1 .
Ring eller e-mail motionsrummet 's public relations kontakt . Oprette en aftale for at besøge gym i løbet af timer, du vil typisk bruge . Dette vil give dig mulighed for at se, hvor mange mennesker går der , og hvis det er overfyldte . Med din bærbare pc og pen i hånden , skriv dine observationer. Vær især opmærksom på detaljer såsom hvis faciliteterne er rene og velholdte , og hvis udstyr og maskiner er i god stand .
2 .

Spørg om prøveperioder . Sommetider gym vil give væk en gratis en-uge pass , så du kan prøve det .
3 .
Spørg hvor mange medlemmer gym har . Også forhøre sig om demografi af klientellet at se, hvad aldersgruppe og køn af mennesker bruger det mest .
4 .
Find ud af om fitness 's timers drift. Nogle fitnesscentre har været kendt for at begrænse hanner fra at bruge gym i løbet af bestemte dage og hunner til andre . Nogle har måske et højere gebyr i myldretiden eller i weekenden . Det er bedst at kende alle de politikker, på forhånd .

5 .
Spørg om fitness instruktører og undervisere . Nogle mennesker leje trænere og instruktører, som har særlige kvalifikationer og certificeringer , mens andre ikke gør . Det er godt at vide om personalets kvalifikationer for at se, om gruppen klasser eller personlig træning er en mulighed .
6 .
Gennemgå kontrakten og vente et par dage før du tilmelder dig . Bruge denne tid til at tage kontrakten hjem og læse den over grundigt . Sørg for at tjekke om alt, hvad der er blevet lovet , er afspejlet i kontrakten .

gode råd og advarsler • Vær sikker på at vide gym 's afbestillingsregler hvis du beslutter på lang sigt medlemskab plan .
 • Også , skal du kontakte din lokale forbrugerbeskyttelse kontor og Better Business Bureau for at se at sørge for der er ingen klager over virksomheden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.