hvordan man skal behandle en væbnet røver

Uanset om det sker på gaden eller på arbejdet , en bevæbnet røver er en rædselsvækkende møde . Håndtering et sådant møde er ikke naturlig og det menneskelige sind ofte reagerer på måder , der bringer liv i de involverede . Planlægning af en bevæbnet røver redder liv
1 .
være passive og samarbejde øjeblikkeligt at hjælpe med at opstille Røveren på lethed . Flyt kun , når fortalt at gøre det. De fleste situationer løses uden skade , hvis røveren ikke føler sig truet .
2 .
Overvej et våben fremstillet eller stiltiende at være reel og lastes . Antag at personen er i stand til og villige til at bruge vold for at nå sine mål og handle derefter .

3 .
Informere væbnede røver om enhver situation , der kunne overraske ham , såsom en kollega vender tilbage fra frokost . Advare overfaldsmand , hvis du skal flytte på nogen måde . Hurtige bevægelser eller overraskelser hurtigt eskalere en situation .
4 .
Følg røveren kommandoer og afholder sig fra at tilbyde yderligere information og hjælp . Jo længere et røveri tager højere chance for vold .
5 .

Giv røveren præcis , hvad de beder om , det være sig en bestemt dollar beløb , genstande eller smykker . Følg anvisningerne nøje og fortsætte med at lade røveren ved hvad du laver når du bevæger dig .
6 .
Observer og tage mentale noter af fysiske egenskaber , tøj , accent og alle andre oplysninger, fange din opmærksomhed . Skrive alt ned så hurtigt som muligt , når situationen er overstået.
7 .
Kontakt myndighederne, så snart det er sikkert at gøre det . Ikke følger de røver eller gå udenfor , indtil politiet er ankommet og området er sikkert.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.