hvordan man skal reagere efter et angreb

Når du ved hvad vi skal gøre en skræmmende situation, før det sker , kan det mindske terror en lille smule . Det gør det også meget lettere at komme til de mennesker og steder , du har brug for at for at få hjælp bagefter . Ved at forstå processen med at behandle et overfald klart , kan du få gennem processen hurtigere og mere sundt
1 .
Ring 911 eller politiet, hvis du har en mobiltelefon . Fortæl dem så roligt som man lige netop kan , hvad der skete for dig. Medmindre du er i et usikkert sted , få i bilen og vente for dem at nå frem . Må ikke gå hjem og skifte tøj eller tage et bad . Der kan være fysiske tegn på din hacker på tøjet eller en person , der ville give politiet med vigtige oplysninger . Ophold , ligesom du var, da angrebet .
2 .
Gå til hospitalet , hvis du har været ondt på alle . Du skal have nogen skader på record , hvis angriberen er fanget og går til retssagen . Hvis du er såret og vil ikke få behandlet , vil det være meget svært at bevise, at den person faktisk skadet dig senere .

3 .
Mens du venter , skrive ned hver detalje du kan huske . Den tid , sted og hvad du lavede , er vigtige som er nogen oplysninger om angriberen . Hvad var hans eller hendes højde , vægt , race , nationalitet , tøj , sko , frisure , øjenfarve , og identificere tatoveringer eller modermærker eller ar . Bemærk den måde persons stemme lød , enhver tale defekt eller ulige Manér . Alt, hvad der ville være et mærke eller træk er særlig nyttig.
4 .
Lav en politianmeldelse . Selv om angriberen ikke fik meget af noget , gøre en politirapport . Du kan have været heldig og noget kan have skræmt den person, der i ikke såre dig , eller endda dræbe dig . Den næste person angrebet måske ikke være så heldig . Gør den ansvarlige ting for alle, og indsende en rapport . Politiet vil gå dig gennem processen . Ring til en ven eller forælder eller ægtefælle skal være med dig , hvis du virkelig rystede op . Du behøver ikke at gøre det helt alene .
5 .

Beskyt dig selv . Hvis din hacker tog din pung , pung og nøgler , dit hjem og måske endda det sted, du arbejder ikke sikre steder . Du er nødt til at ændre låse det samme. Det kan være en god idé at bo hos en ven , hvis dette ikke kan ske samme dag . Lad din chef ved, at nogen har et sæt virksomhed nøgler , hvis der var noget med forretningsadresse i , hvad der var taget . De har brug for at beskytte sig med nye låse så godt.
6 .
Ring alle dine kreditkort selskaber og din bank med det samme så godt. Fortæl dem , at dit kredit -og betalingskort og checkhæfte blev stjålet . De vil slukke dine kort . Du bliver nødt til at gå ind i banken, hvis de kender dig , og få kontanter for nu .
7 .
Få din selvtillid tilbage . Nægter at bo i huset , bange for at gå ud . Vær forsigtig , men forsøge at genvinde din normale rutine , så snart du kan . Hvis du har brug for at komme rådgivning at gøre dette , så tøv ikke med at få hjælp . Der er rådgivere til rådighed for uden omkostninger eller skydedøre gebyrer på mental sundhed klinikker , og mange kirker har trænet vejledere på personale, som vil se dig gratis . Politiet vil også vide om nogen form for støtte grupper eller rådgivere til rådighed lokalt for ofre for forbrydelser .

8 .
Læs andre artikler om eHow om forebyggelse af kriminalitet og response. See webadresserne i bunden af artiklen .

gode råd og advarsler


 • Altid fil politirapport . Når du ikke ønsker at genere , du beskytte din angriber frihed og hans ret til at angribe andre.
 • Når du bliver angrebet , aldrig gøre øjenkontakt med angriberen . Hvis han eller hun mener , du forsøger at huske ting om ham , kunne han begynde at se dig som en fare i stedet for et offer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.