hvordan man starter en skønhedssalon forretning

Hvis du er en hår stylist og du ønsker at tage din virksomhed til næste niveau , kan du overveje at åbne din egen skønhedssalon butik . Du kan åbne forretninger med små start-up kontanter , og når du leje et par kvalificeret stylister , optjener du en dejlig passiv indkomst

Du skal bruge:
Start-up kontanter
. . Erhvervslicens .
Forsikring.
Udstyr.

Hår stylister .


1 .
Bestem hvor mange penge du nødt til at åbne en skønhedssalon . Som en skønhedssalon virksomhedsejer , skal du købe det nødvendige udstyr såsom shampoo skåle , styling stole og hårtørrer . Hertil kommer , skal du få en erhvervslicens , forsikring og reklamere for virksomheden . Det kan koste mellem $ 5. 000 og $ 10. 000 til åbne en lille salon .
2 .

Vælg den bedste placering til salonen . Hvis du ikke har en masse faste kunder , er det bedst at placere skønhed butik i et indkøbscenter , der modtager masser af mund trafik . På den anden side, hvis du og din stylister har en stærk kundebase kan du åbne forretning hvor som helst .
3 .
tilbyder en bred vifte af tjenester . Gør din skønhedssalon skiller sig ud ved at tilbyde et væld af serviceydelser . Leje en massage terapeut , en søm tekniker eller en hudpleje konsulent . Du kan endda overveje at sælge anderledes skønhed levere produkter i butikken ( neglelak , shampoo , gele, lotion , osv. )
4 .
Sørg for salonen er ren og indbydende . Hvis du vil have din skønhedssalon at være et fristed for gæster , skal du sørge for at opretholde en ren og varm stemning . Kræv din stylister til at rense deres stationer dagligt, og servere forfriskninger som sodavand , vand eller kaffe . Også , stræber efter at opretholde en professionel atmosfære .

5 .
Leje kvalificeret stylister . Placer en annonce for stylister og foretage en grundig samtale . Som ejer er du ansvarlig for hvad der sker inde i skønhedssalon . Sørg for, at din stylister har en skønhed licens .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.