hvordan man stopper grønne alger fra den voksende på nord fundament af hus

Stoppe alger fra dyrkning kan være en kedelig opgave . Grønalger kan ikke kun gøre for glatte overflader , men kan også med tiden , forårsage skade på grundlaget for dit hjem eller andre bygninger

Du skal bruge: .
Handsker
Højtryksspuler .
Gutter scoop .
Stigen.


1 .
Strøm vask . Sæt på handsker og magt vaske den eksisterende alger . Ved at slippe af den eksisterende alger , kan du hjælpe med at forhindre det i at vokse og fortsætte skade . Mens magt vask ud alger , skal du sørge for sidespor af huset ikke bliver beskadiget . Hvis du ikke ejer en højtryksspuler , kan man være lejes på enhver maskine leje butikken.
2 .
Find problemet kilde . Efter fjernelse af eksisterende alger , kan du derefter vende din opmærksomhed på årsagen til problemet . Alger normalt vokser i fugtige områder eller fonde , hvor vandet løber væk fra huset indsamler .

3 .
Clean tagrender . På en sikker stige , inspicere tagrende . Efter rengøring af tagrender , sørg for, at tagrenden er afløb på det rette sted . Ved at hælde vand ned af rendestenen du kan fortælle , hvordan vandet er at indsamle ved bunden af huset . Sørg for , at tagrenden er afdrypning ordentligt væk fra huset eller væk fra det sted, hvor alger voksede .
4 .
Conduct vedligeholdelse . Efter den oprindelige rengøring er blevet gennemført , kan du nu sørge for , at den eksisterende alger er blevet fjernet for altid. For at sikre at problemet er blevet løst , er der mange produkter at vælge imellem , der effektivt fjerner og dræbe alger . Du vil være i stand til at handle og sammenligne priser på mange produkter , som er ugiftige og miljøvenlige , der kan købes hos din lokale isenkræmmer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.