hvordan man udfører hjertemassage korrekt

Du vil lære de korrekte procedure til at udføre CPR
1 .
Du er den vigtigste person på den scene . Hvis den scene ikke er sikkert ikke sætte dig selv i nogen fare . Så undersøgelse scenen og sørg for at det er sikkert at få adgang til patienten .
2 .
Bestem lydhørhed over for patienten ved at trykke krop og råbte "er du OK " Hvis nogen reaktion sende en omkringstående om hjælp . Få dem ringe 911 og komme tilbage og lade dig vide opkaldet er foretaget . Hvis du er helt alene kalde først, hvis patienten er en voksen . For børn og spædbørn udføre CPR i 2 minutter end opkald . Til spædbørn for at kontrollere, om lydhørhed tryk , råbe og udføre smertefulde stimuli , såsom knivspids øre , svirp tæer .

3 .
Hvis nogen reaktion åbne luftveje med hoved-tilt , hage løft . Placer dine øre over næse og mund og ser ned i brystet . Lytte og føle for nogen luftbevægelse på din kind i cirka 10 sekunder. Hvis der ikke vejrtrækninger mærkes. Knib næse og gøre tætning omkring patienter munden og giver 2 langsomme indåndinger lige nok til at se brystet stige . For et spædbarn dække næse og mund med munden og giver 2 blide pust af luft .
4 .
Nu afsløre brystet . Dette gør det nemmere at finde skelsættende position og gør det lettere for EMT 's til at anvende AED ( automatisk ekstern defibrillator ) . Placer hælen af din hånd i midten af brystet mellem brystvorten linje . Læg den anden hånd oven på den første . holde albuerne låst . Position for et spædbarn er 1 finger med under brystvorterne , og bruge 2 fingre til at komprimere .
5 .

Brug hele din krop komprimere brystet af den voksne patients 1 1 /2 til 2 inches , Barn 1 til 1 1 /2 inches , barn 1 /2 til 1 tomme . Du ønsker at gøre 30 kompressioner og 2 indåndinger i cirka 24 sekunder. Do 30 komprimeringer og 2 indåndinger 5 gange (det er ca 2 minutter .
6 .
Efter 5 gange . Stop . Se lytte og fornemmelse for vejrtrækningen . Hvis der ingen vejrtrækning gentage trin . Fortsæt, indtil afløst af en person af samme eller højere uddannelse . Hvis du opdager at trække vejret, forsigtigt rulle patienten på deres side .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.