hvordan man vælger engangshandsker

Engangshandsker er vigtige at have i hjemmet i tilfælde af en nødsituation . At vælge dem er ikke så let som at gå ind i et apotek og afhente en kasse , du vil være sikker på , at du får den type , der passer dig . Her er nogle råd om , hvordan du kan vælge den type , der virker for dig
1 .
Vide, hvad du skal bruge engangshandsker til . Hvis du bruger dem til at male , håndtere hårfarvningsmidler , eller til at rengøre , kan du foretrækker plastik handsker . De er løs handsker , der passer over din hånd , men giver begrænset beskyttelse . Gummihandsker kan være for dig, hvis du håndterer andre væsker , hvis du håndterer kropsvæsker , eller hvis du arbejder med små emner . Da de gummihandsker passer stramt omkring dine hænder , det virker næsten som om det er en anden lag af din hud .
2 .
Beslut om du vil pulveriseret gummihandsker eller pulver gratis handsker . I pulverform handsker er som regel lettere at glide på og bidrage til at forhindre hænderne fra sveden . Efter at have brugt dem, er det bedst at vaske dine hænder, da de pulveriserede handskerne kunne lade en rest på hænderne , der kan irritere dine øjne , hvis du får pulver i dem . Pulver gratis handsker er for dem, der får en irritation fra pulver, der bruges , eller som bare foretrækker at bruge engangshandsker , der ikke forlader et restprodukt .

3 .
vide, om du er allergisk over for latex . Hvis du er , så er der engangs latexhandsker , som du kan købe , der kaldes syntetisk eksamen handsker . Du må ikke være i stand til at finde dem alle steder , der udøver engangshandsker eller de kan være udsolgt på det tidspunkt, hvis de ikke bærer mange kasser af latex-fri fri type , så sørg for at ringe først , før du gå til at købe dem .
4 .
Køb handsker efter størrelsen af dine hænder . Den store normalt passer mænds hænder , mens de mellemstore passer til mange kvinders hænder , og også kan bruges af mænd , der har små hænder . Den lille er normalt for kvinder , der har mindre derefter gennemsnit hænder . Hvis du køber gummihandsker , du især nødt til at sikre , at de passer godt , så de ikke er ubehageligt , og løs og at uanset hvad du bruger , vil ikke være i stand til at komme under handskerne . Pasformen er vigtig , så du kan udføre de opgaver korrekt , uden at have hænderne være ubehageligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.