hvordan du bliver en donor og leve for evigt

Liv og død er livets realiteter . Forskere fortsætte med at søge efter måder at hjælpe menneskeheden leve evigt . Der er ingen magisk CRA ¨ mig , ingen kosmetisk kirurgi , eller mirakelkur , der kan gøre dette til at ske-men du kan blive en donor og leve for evigt gennem generationer

Du skal bruge:
Villighed til at hjælpe andre
. . Organdonorkort .


1 .

Bliv en organ-og vævsdonor .
donere Life America slogan hedder " Du har magt til at Donate Life " . Ingen sandere erklæring kan foretages . Du kan hjælpe mange børn og voksne , der er behov for en hornhinden for deres syn , en nyre eller et andet organ til et bedre liv . Overveje at blive en donor og leve for evigt som en del af andres , når du giver dem mulighed for at se , gå , løbe og nyde livet .
2 .
Tilmeld dig på din lokale DMV .
Når du går til den afdeling af motorkøretøjer ( DMV ) for at få eller forny dit kørekort , har du mulighed for at tilmelde dig til at blive et organ /væv donor. Når dit kørekort er udstedt til dig , vil det have " organdonor " på kortet . I Georgien , også modtager du en rabat på udgifterne til fornyelse eller få din licens , hvis du er en organdonor .
3 .
Tilmeld dig på din tilstand 's donor register .

Mange stater har en donor register , hvor enkeltpersoner kan få adgang til systemet online og tilmeld dig . Nogle hjemmesider giver dig mulighed for at udskrive dit eget organdonorkort at bære i din pung eller taske . Tjek den ressource afsnit for at se , om din tilstand har et register og tilmelde dig i dag .

4 .
Gør det juridiske og uigenkaldelig .
under " organdonor " på dit kørekort måske ikke være tilstrækkelig til hospitalet for at fortsætte ved din død . Familiemedlemmer vil blive fortvivlet og hospitalet bliver nødt til at gå hurtigt for transplantation i nogle tilfælde . Kontakt din advokat og spørge, hvordan du kan gøre dine ønsker klart , juridiske og uigenkaldelig og tage de nødvendige skridt til at gøre det .
5 .
Tal med familien .

Diskuter dine ønsker med din familie . Gør dem til at forstå vigtigheden af at donere organer for at hjælpe en anden person har en sundere og mere frugtbart liv . Så spørg dem at ære dine ønsker , når du dør .

gode råd og advarsler


 • Du kan blive en donor , mens de bor så godt. Se ressource sektionen og besøg Doner Amerika for at finde ud af hvordan.
 • Der er ingen bedre arv end at leve for evigt ved at have dine gener formere i generationer , fordi du har gemt eller forbedret kvaliteten af en persons liv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.