hvordan du ændrer dårligt helbred vaner

Hverdagens du foretage valg , nogle mere vigtige end andre . Men starter nu , bør du træffe det valg at leve et længere , sundere livsstil . Når du baserer hele dit liv på sundhedsfremmende adfærd, som du vil opnå total wellness og godt , hvem ville ikke ønsker, at

Du skal bruge: ? .
ønske om at ændre dårlige sundhedsvaner
Evne til at fokusere og vilje til at nå målene .


1 .

Få støtte fra venner og familie eller deltage i en støttegruppe i dit område . Deres opmuntring kan hjælpe dig med at overholde din plan , og det er et stort engagement .
to .
Fokus på den umiddelbare belønninger for din nye adfærd For eksempel kan du have stoppet med at ryge til at leve længere, men tager til efterretning enhver anden fordel, det giver dig-mindre hoste , mere energi og flere lommepenge . Det kan holde nogen i gang.
3 .
Boost din selvtillid . Mind dig selv om tidligere succeser , du har haft i at foretage ændringer . Giv dig selv peptalks og roser dig selv om, hvor godt du har gjort indtil nu.

4 .
4. Reward selv regelmæssigt . Tænk incitamenter for hver uge , du har hængende med din adfærd . Sove i på en lørdag formiddag , gå ud med venner eller tilbringe en eftermiddag forfølger en hobby . Dette vil holde dig motiveret for den store belønning , der vil komme , når du har nået dit mål .
5 .
5. Expect og acceptere et tilbagefald . I denne kritiske tid er det vigtigt ikke at slå dig op over en slip . Husk en set- back er en set- up for et comeback . Mind dig selv om hvorfor du begyndte denne adfærd i første omgang, og vejer dine fordele og ulemper .

gode råd og advarsler • Forebyggelse har beføjelse til at højne kvaliteten og varigheden af dit liv . Snarere end at vente til dårligt helbred vaner til at tage deres vejafgift , kan du forsinke eller fjerne mange problemer ved at tilpasse sund adfærd nu .
 • I sidste ende er det dit eget tilsagn om at nå dine mål , der skal være stærk .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.