hvordan du fjerner pesticider fra frugt og grøntsager

En hurtig skylning er aldrig nok . Alle producere er dækket med kemikalier , bakterier , jord , skimmel , eventuelt insekt dele og lignende . Dette omfatter forvasket sække salater , på grund at E. coli bakterier tendens til at vokse hurtigt på grøntsager .
De fleste af os er bekymrede med friskhed , på grund af det faktum, at de er , og har mere næringsværdi .
Et par brugte minutter er alt hvad du behøver for at fjerne skimmelsvamp , rester , insekt dele , jord og DNA fra frugt og grøntsager . Dette uden tvivl vil tilføje år til et liv og også forbedre kvaliteten af det . På grund at det har været bevist , at øget eksponering for pesticider har bidraget til en række sundhedsmæssige problemer ( dvs. nogle immunologiske og neurologiske lidelser ) , er det derfor ikke nok at vaske . Mere, det er også sandt for vore kødprodukter . Det er meget vigtigt at rengøre »alle « fødevarer grundigt
De fleste af os vaske eller rense vores frugter med opvask væske , men opvask væske er ikke så effektiv som det engang blev anset for at have været . Jeg siger ikke at stoppe vask helt , fordi det er vigtigt at vaske dine frugter og grøntsager . . Men der er en mere effektiv måde at rense frugt og grøntsager , hvilket igen vil mindske restprodukter og fjerne de fleste pesticider

Du skal bruge: .
sprayflaske
tragt .
lille skål .
1 kop vand .

1 kop eddike .
2 spsk bagepulver .
20 dråber grapefrugt frø ekstrakt .


1 .

I lille skål kombinere 1 kop vand , eddike , bagepulver og grapefrugt frø ekstrakt . Derefter omrøres .
2 .
Sæt en tragt i munden på sprayflaske og efterhånden hælde væske ind i flasken .
3
Efter afslutningen beholderen . spray løgnehistorie om frugt og grøntsager . Lad det sidde i en time eller to . Derefter skylles .

gode råd og advarsler


 • 1 . Man kan have lignende resultater ved at vaske og rensning frugt og grøntsager og tillade dem at trække i et par minutter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.