hvordan du forbereder en katastrofe

Forberedelse til enhver katastrofe , naturlig eller terrorisme handler om planlægning . Tag den tid og forberede alt fra en tornado , brand for terrorangreb . Det er vel værd at den tid

Du skal bruge: .
mad, vand , penge og andre vigtige dokumenter


1
Udvikle en overlevelse kit . Under alle katastrofe får øjeblikkelig hjælp er ingen garanti . Selv om der ikke amtet ikke redningsoperationer bedre end USA , vil der stadig være et tidspunkt i enhver katastrofe , hvor du er på egen hånd .

2 .
Udvikle en handlingsplan for en katastrofe . Det er værd tid til at sidde og tænke over hvad man skal gøre under forskellige omstændigheder . Oprette et mødested rundt og væk fra hjemmet for alle familiemedlemmer og udveksle mobilnumre med forskellige familiemedlemmer. Sørg for , at børn får et sikkert valg , hvis katastrofen rammer i løbet af separation , også give dem en garanteret kontakt nummer .
3 .
Bliv informeret . De fleste naturlige katastrofer med nogle advarsel . Selv tornadoer kræve en særlig betingelse , agt på al slags vejr ure fra oversvømmelse til sne . Dette betyder ikke stoppe livet , men holde det i tankerne og være forberedt på noget , hvis det sker .
4 .

Forbliv rolig i alle situationer . En katastrofe er kaos , men fortsat rolig er bydende nødvendigt . Kør gennem forskellige scenarier og tænke den korrekte reaktion på begivenheden . Dette vil hjælpe med at holde en ren tankerne, når eller hvis en katastrofe rammer

gode råd og advarsler


 • Varer til en overlevelse kit . vand i en plastikbeholder , førstehjælp kit , al receptpligtig medicin , penge i form af kontanter , ekstra tøj , vaskeklude , konserverede frugter og alle vitale dokumenter, såsom forsikring , kørekort og skødet til huset .
 • katastrofer sker hver dag , påtager sig det vil aldrig ske for dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.