hvordan du skal aflevere udløbet, og ubrugt medicin

I de seneste troede man, at den sikreste måde at komme af ubrugte medicin var at skylle den ned i toilettet , så små børn ikke ville komme i kontakt med det . Men er det nu kendt, at disse medikamenter ikke er filtreret ud af vores rensningsanlæg , og mange af dem er blevet pumpet tilbage i vores søer og vandløb . Forskning er også , på vej til at bestemme , om den medicin de fandt var blevet afhændet eller havde passeret gennem vores nyrer først . På grund af muligheden for at forvolde stor skade for vores øko system disse undersøgelser håber at bestemme , hvordan vi bedst kommer videre . I mellemtiden , minimere for koncentrationerne , EPA og DNR i samarbejde med andre støtteprogrammer for at sikre at der er sikre metoder til bortskaffelse af ubrugte og udløb medicinering let tilgængelige
1 .
Kontroller oplysningerne , der fulgte med din medicin for at se , om det betyder en bortskaffelsesmetode . Nogle recepter er sikre at skylle , og den dokumentation tyder på, at . Hvis du ikke længere har den dokumentation , kan du spørge på apoteket om den korrekte bortskaffelsesmetode .
2 .
Hvis du har en bulk af en bestemt medicin til at disponere over , bør du søge en omvendt farmaceutisk distributør , der er autoriseret til at forbrænde produktet. De fleste apoteker ikke deltager i indsamlingen , men de kan være i stand til at henvise dig til den relevante organisation .

3 .
Tjek på lægens kontor . Nogle steder har en medicin beholder , hvor du kan sætte dem til sikker og korrekt bortskaffelse .
4 .
Spørg amtets genbrugsplads informationsskranke at spørge , om de har gennemført et program til at disponere over ubrugte og udløb medicin sikkert .
5 .

Hvis ingen er til rådighed , råde over ubrugt medicin sikkert i din skraldespand ved sammenblanding det med et uønsket stof som bruges kat liter , hund afføring , pulveriseret vaskeri sæbe , eller kaffe årsager. Placer en uheldig kombination i et uigennemtrængeligt beholder med en dækning, som en yoghurt beholder . Må ikke råde over dem i den originale emballage . Du ønsker at skjule dem som noget andet , så nogen eller noget fouragering igennem skrald vil ikke være tilbøjelige til at tage dem .
6 .
For mere information gå til FDA Consumer opdateringer af narkotikamisbrug Bortskaffelse via ressource linket nedenfor .

gode råd og advarsler


 • Fjern alle etiketter fra pille flasker og makulere de oplysninger, for at beskytte dine personlige oplysninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.