hvordan man Hunker ned for en orkan

Hvis du bor i et område , der er orkan-tilbøjelige eller besøger en , bør du være opmærksom på vejret på alle tidspunkter. Orkanen Sæsonen er fra juni til november. Hvis en storm opstår , skal du vide , hvordan man " Hunker ned . "Der er nødvendige forberedelser , og det kunne tage flere timer at gennemføre alle trin
1 .
Find et sikkert sted . Dette varierer med styrken af orkanen og andre storm forventede betingelser . De fleste boliger vil blive betragtes som et sikkert sted , medmindre oversvømmelse eller kraftig blæst er ventet. Lyt til de lokale myndigheder for evakuering bekendtgørelser . De vil give disse dage i forvejen . Når dit hjem er ikke et sikkert sted , finde en , der er . Dette kunne være en vens hus eller et motel .
2 .
Vælg et sikkert rum i dit hus . Når orkaner forekommer, er det meget sandsynligt at have tornadoer også . Af denne grund , bør du udpege en sikker plads . Dette er en plads på indersiden af strukturen , som ikke har vinduer i nærheden . Et badeværelse eller et skab , er en god sikker værelse . Hvis du ikke har en af disse , en indvendig dør , kan være et alternativ. Gå til dette område , hvis en tornado er forudset.

3 .
Stock op på leverancer kan det være nødvendigt . Sørg for at du har de grundlæggende orkanen leverancer anbefales for hver person . Dette bør omfatte både en NOAA batteridrevet vejr radio og en almindelig radio ( og tv ) . Du kan finde ud af , hvad der ellers skal medtages, ved at gå til linket i Ressourcer for Disaster Supply Kit .
4 .
Bo i din sikkert sted . Det er meget vigtigt at forblive , hvor du er , afventer oplysninger fra de lokale myndigheder, at det er sikkert at forlade . De fleste af dødsfald som følge af en orkan ske efter stormen har passeret . Hunkering ned betyder opholder sig , hvor det er sikkert , indtil du er positiv er det ikke farligt at vove sig ud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.