hvordan man ansøger om § 8 i Indianapolis

§ 8 er en boligprogram finansieret af den føderale regering gennem HUD ( boliger og byudvikling ") og fordeles gennem lokale regeringer. Disse midler hjælper med lav indkomst enkeltpersoner og familier , som ikke er i stand til at betale for en anstændig bolig . For at kvalificere sig til disse ydelser , du behøver at vide hvordan man ansøger om § 8 boliger i Indianapolis

Du skal bruge: .
W -2 formular
Kontoudtog .
Indkomstskat papirer .1 .
Kontakt Indianapolis Boligstyrelsen . Telefonnummeret er (317) 261-7200 , og kontoret er placeret på 1919 North Meridian St. i Indianapolis , Indiana , 46202 .
2 .
Angiv navne , køn og fødselsdato for alle dem , der vil bo i boligen med dig , og hvordan de er relateret til dig . De skal være slægtninge . Ingen venner vil blive overvejet , når de anvender .
3 .

Supply adresse og telefonnummer , hvor du bor på det tidspunkt , du anvender . Hvis du bor med en slægtning, som bor i et lukket samfund , naturligvis dine chancer i afdeling 8 boliger mindskes . Nogen fra HUD vil blive kontrolleret boliger oplysninger , på grund af dem, der forsøger at drage fordel af systemet .
4 .
Reveal særlige kvalifikationer . Hvis du er en veteran , eller hvor du bor er så dårlig , at det kan anses for uegnet , underretter den person, der tager dine informationer. Det kan give dig og din familie præferencer og bevæge dig op på venteliste .
5 .
Giv din lejer historie . Medtag adresserne på dine tidligere boliger , og de navne og telefonnumre på dine tidligere udlejere . En HUD medarbejder vil kontakte dine tidligere udlejere til at spørge om din adfærd som en hjemmehørende .

6 .
Bevis dit anslåede indtægter . Du kan give din forventede indkomst for de næste 12 måneder ud fra tidligere løn artikler . Dette er nødvendigt at vise, at du vil være i stand til at betale din del hver måned .
7 .
Medtag i din ansøgning navne og adresser på banker , kreditforeninger og steder , hvor du ve været ansat . Du kan også blive bedt om kopier af tidligere indkomstskat høvle , W-2 formularer eller anden dokumentation , der vil vise indkomst og familie makeup .
8 .

Forbered dig på at blive besøgt af en person fra din lokale HUD kontor . En medarbejder fra HUD vil besøge jeres nuværende bopæl at observere , hvor godt du kan bevare det sted, hvor du bor .
9 .
vente på et svar . Ventelisterne er fælles for dem , der ansøger om § 8 boliger . Men den Indianapolis Housing Authority prioriterer dem, der er hjemløse og dem, der lever under dårlige forhold .

gode råd og advarsler


 • Hvis du anvender online, er der er en engangs- pakke registreringsgebyr på $ 10.
 • Må ikke skjule din finansielle status . Skjulte aktiver kan ofte findes , og dermed bringe din chance for at opnå støtte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.