hvordan man ansøger om § 8 i Missouri

§ 8 er en boligprogram finansieret af den føderale regering gennem HUD ( boliger og byudvikling ") og fordeles gennem lokale regeringer. Disse midler skal hjælpe med lav indkomst enkeltpersoner og familier , som ikke er i stand til at betale for en anstændig bolig
1 .
Angiv navne , køn og fødselsdato for alle dem , der vil bo i boligen med dig , og hvordan de er relateret til dig . De skal være slægtninge . Ingen venner vil blive overvejet , når de anvender .
2 .
Supply adresse og telefonnummer , hvor du bor på det tidspunkt , du anvender . Hvis du lever med en slægtning, som bor i et lukket samfund , naturligvis dine chancer i afdeling 8 boliger mindskes . Nogen fra HUD vil kontrollere boliger oplysninger på grund af dem, der forsøger at drage fordel af systemet .

3 .
Reveal særlige kvalifikationer . Hvis du er en veteran eller du bor på et sted , der er så slemt det kan anses for uegnet , underretter den person, der tager dine oplysninger-det kan give dig og din familie præferencer og bevæge dig op på ventelisten . .
4
Giv din lejer historie-de adresser , navne , og hvis du har dem , telefonnumre af tidligere udlejere , hvor du har boet . En HUD medarbejder vil kontakte dem for at spørge om din adfærd som en hjemmehørende .
5 .

Giv anslåede indtægter . Fra tidligere at betale artikler , vil du være i stand til at give din forventede indkomst for de næste 12 måneder. Dette er nødvendigt at vise, at du kan betale din del hver måned .
6 .
Angiv navn og adresse på banker, kreditforeninger og steder, hvor du har været ansat . De kan også anmode om kopier af tidligere indkomstskat høvle , W-2 formularer eller anden dokumentation , der vil vise indkomst og familie makeup .
7 .
Forbered dig på at blive besøgt af en person fra din lokale HUD at observere , hvor godt du kan bevare det sted du bor i.

gode råd og advarsler


 • Må ikke skjule din finansielle status . Skjulte aktiver kan ofte findes , og dermed bringe din chance for at opnå støtte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.