hvordan man beregner omkostningerne på at installere en kørestol rampe

Siden vedtagelsen af den amerikanske Disabilities Act , har virksomhederne været forpligtet til at give lige adgang for alle kunder . Det betyder, at de i kørestole skal kunne komme rundt og få adgang til alle faciliteter . Kørestolsramper er forpligtet til at komme ind og ud bygninger . Bestemmelse af et sådant projekt er nødvendigt for planlægningen af gennemførelsen af projektet

Du skal bruge: .
Målebånd


1
Mål højden . for indgangen , at rampen skal have adgang . Ifølge loven kan vinklen på rampen ikke overstige en stigning på en tomme pr foden af rampen . Ved hjælp af målinger opnået , vil du være i stand til at bestemme længden af rampen kræves for at nå dine indgang .

2 .
Beslut dig for et design til din rampe . Der er fire grundlæggende design , der anvendes til ramper : en lige rampe , en U formet rampe , en L-formet rampe eller en rutschebane design rampe . Hver især har krav til landinger , der bidrager til udgifterne til projektet .
3 .
Beregn grundlæggende omkostninger tømmer til rampen , og derefter føje til , at udgifterne til landing . Ved beregning af nødvendige typer af tømmer , overvurdere størrelsen af tømmer er nødvendige for at imødekomme den ekstra vægt af stolen og en ledsager til at skubbe stolen .
4 .

Inkluder omkostningsoverslag for gelændere . Fra et forsikringsselskab stand punkt , indeholde en hånd skinne i din rampe design at sikre sig mod en stol køre ud over siden af rampen .
5 .
Spørgsmål en lokal entreprenør til at give dig en skøn over prisen på arbejdskraft til at bygge rampen . Tid til færdiggørelse og installation er vigtige faktorer , og du skal overveje dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.