hvordan man bruger nye trøje grønne acres program

Siden 1961 , har staten New Jersey 's Green Acres programmet været med til at bevare grønne områder i hele landet . Green Acres , sponsoreret af staten Department of Environmental Protection , bruger forskellige metoder til at bidrage til et grønnere New Jersey , herunder lån til kommuner og betale ejerne til at bevare naturlige jord . Green Acres kan være en ressource for grundejere og andre interesserede i , hvordan NJ ejendom bevarelse værker
1 .
Gå til Green Acres information hjemmeside ( se Resources ) . Dette websted indeholder de officielle oplysninger om dette program , og hvordan det virker for New Jersey .
2 .
Revision de fire programområder for at finde ud af hvordan Green Acres virker , hvilke typer af lån eller jord aftaler indgås under dette program og hvordan planlæggere udpege gældende grønne standarder .

3 .
Find oplysninger om jordejere under " State Park og Open Space Acquisition "-fanen . Dette vil tage dig til en side der forklarer den proces, for de interesserede i at arbejde med staten til at bevare grønne områder .
4 .
Klik dig igennem det andet afsnit i bunden af siden for specifikke relaterede ressourcer til at anvende for Green Acres programmet . Dette hyperlink er mærket som " for grundejere " og fører dig til en side der viser detaljerne i programmet engagement .
5 .

Læs programmet kolonnerne ( " Save Time "," Save Money /Make Money " og " Save Land ") og downloade ansøgningsskemaet fra bunden af siden i PDF eller MS Word- format .
6 .
Send din ansøgning til kontoret og holde kontakten med statslige embedsmænd om status for din indsendelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.